torsdag 30. juli 2009

STOR SKAM

En liten bulletin fra et søkkvått Aremark. En koselig dag med familien på besøk. Jeg skulle være barnepike på den minste , mens de andre trasket avsted mellom regnskyllene for å se etter kantareller. De skulle bare gå en tur i skogen 2-300 m. fra huset. Ja, ja tenkte vi dette blir nok ikke rare fangsten, og da de kom traskende etter en halv time ,hvor regnet igjen silte ned. Sto mor i vinduet litt skadefro, dette var nok bare bomtur, men under ser dere hva de hadde rasket med seg på den korte stunden. Det verste var at det var mye mer igjen. Til poenget: For to dager siden kjørte vi en 7-8 km. ut i skogen hvor det bestandig er kantareller, vi fant ikke mer enn noen få, og så vokser de 200 m. fra huset. DET ER FLAUT DET !

Kantareller

5 kommentarer:

Villmarkstausa sa...

Hei

Fine kantareller og morsomt å lese dine små historier....Du bor ikke langt unna meg. Jeg bor nord for Hemnes;-))

Tovepia sa...

Tenker dere hadde et deilig måltid av denne fine kantarellen! Ha en riktig god fredagskveld!!

Ingeborg sa...

Ups...nå fikk vi nesten litt dårlig samvittighet,tok med all soppen hjem igjen vi. Men vi lover at det skal bli noen gode måltider på bestemor Drillo utover høsten når hun kommer på besøk.

MajorogMeg sa...

Hehe...blir som meg som leita etter kattlabber i vår det. Var i skogen og leita og leita...Dagen før jeg skulle reise hjem, så jeg at treet bak uthuset var full av kattlabber...usj..
Kos deg og klem:)

anne - moseplassen sa...

thihi, men hipp hurra for fangsten! Hører mange sier det er mye sopp i år, godt dette drittværet kan komme til nytte ;)