tirsdag 15. september 2009

MINE TIDLIGERE SYNDER

Når man ser tilbake på alt man har prøvd ut må jeg nesten le. Tittet litt på det i dag, men det var ikke så mye å rope hurra for. En ting er i hvert fall sikkert det var godt jeg sluttet med malinga. Prøvde meg litt på det for noen år tilbake da pensjonisttilværelsen festet grepet. Jeg passet nok bedre til strikking og sying, men også det har medført mange ting som det nå i ettertid er morsomt å se tilbake på. To eksempler på det under. Ha en fortsatt fin uke alle dere der ute ! Disse balettdanserne var noe av det første jeg sydde med applikasjon, ikke helt heldig stoffvalg, men de henger på veggen som en påminnelse om at jeg forhåpentligvis har blitt noe bedre på området.
Denne gubben malte jeg på et nøkkelskap som henger i gangen. Passer bra nå om dagen når kantarellene bugner i skogen.


6 kommentarer:

LeKaQuilt sa...

Jeg syns ballerinadamene er fine, jeg! Hva er galt med dem ?? Eneste "feil" er vell at ekte ballerinaer har ikke så flott fasong - de er liksom litt mere flatbrystet .... lol... Og Gubben er jo bare helt hærlig! Flott at du har dem oppe og i bruk selv om du ikke er helt fornøyd selv...men, jeg syns nå de var fine :o)

Tovepia sa...

Ikke vanskelig å se at du har flere talenter, så ingen grunn til "bare" strikking og sying!! En annen ting er hvorvidt man rekker over alt. Du gjør vel det du synes er morsomst;)
Ha en fin kveld og klem fra meg;)

Stubbetufsa sa...

De gamle arbeidene dine viser at du allerede tidlig hadde lyst og fikk til å lage saker og ting! De var jo fine!

Elins systue sa...

Veldig fine dansere. Noe å være stolt av

Laila -Karin sa...

Synes dine tidligere arbeider var riktig så flott jeg.
Har hvert igjennom hele registeret jeg og . En seng full av troll i skogen er i bruk enda Den har mitt yngste barnebarn . Det har gått i mye maling . Noen få silkebilder har jeg enda og postkassen min.
Men jeg måtte slutte med den type maling . Klarer ikke lengre kontrolere en liten pensel.
Men det er jo greit at ungene har tatt vare på det de har fått.Du er jo tydeligvis flink til det meste. Må si at jeg savner akkurat det at jeg ikke kan male slike ting lengre, men der er jo altid noe å finne på.
Du har helt rett med Trixie, der er veldig mye cairn terrier i henne ja.Hun er veldig snill, men har en sterk vilje.Hun prøver seg gjerne og vet hvem hun skal gå til for å få det som hun vil.
Det er ikke meg. men gubben han er så svak for henne . Det harhun skjønt.
Dette ble vist mye.
Ha en fin kveld

Strikkebesta sa...

For meg ser det ut som du har taøent i mange retningar. Flotte applikasjonar og koseleg skogsgubbe. Trur nok ikkje eg hadde fått det til. Men eg har faktisk litt eigenprodusert hengande på veggen eg også, ei tusjteikning og eit trykk, trass i at eg kjenner mi begrensing når det gjeld kunstnarleg utfalding:)
Watery wednesday-bileta dine er vakre! Det var artig at du fekk så mykje velfortent positiv repons forrige veke:)