torsdag 29. oktober 2009

TIDEN FLYR SÅ ALTFOR FORT


SMÅTTERIER SOM DET ER KOSELIG Å HOLDE PÅ MED

Jeg trodde at jeg denne høsten skulle klare å få gjort noe av det jeg hadde planlagt før i år, men det blir bare noe småtterier på syfronten om dagen. Grytelapper, poser og brikker og en løper som ikke er ferdig enda ! Jeg synes sofakroken med strikking og hekling er bedre , det er jo også mere avslappende. Jeg synes det er moro å sy, men det kommer i røkk og harde napp. Jeg har tenkt jeg også skal trå til med å trekke noen førjulsgaver av min egen produksjon ,enten det blir noe jeg har sydd eller noe jeg har heklet. Dette kommer jeg tilbake til etter 1.nov. Det er ingen anledning for jeg har ingen teller som forteller hvor mange besøk jeg har hatt, men det eneste er at jeg i begynnelsen på november har vært Bestemor Drillo i et halvt år. Jeg kunne ingen ting om blogging da jeg startet, men etter hvert har jeg skjønt litt mer.( Ikke så mye mer, men litt! ) Det beste denne høsten har vært DERE der ute med koselige kommentarer og inspirasjon. Det har vært god terapi ! Takk skal dere ha


Grytelapper i Sandvika stoffer.Telyspose i lin.Barn i lek på grytelapper!!Hva tror dere ? Selvsagt grytelapper. Blir mange venninnegaver av dette !Hjertebrikke i lin

23 kommentarer:

Lise sa...

Mange fine grytelapper her! Og mange fine fotografier!

Tovepia sa...

Takk for mange koselige kommentarer fra deg;)
Har fått besøk, og de har køyet, da prinsessen ikke er i form. tror begge mine barnebarn har svineinfluensa, den yngste har tatt prøver og fått det konstatert.
Ellers sååå koselig med besøk;)

Du har sannelig sydd mye fint; flotte grytekluter, likte stoffene dine godt!
Ha ei flott helg og klem frta meg;)

Stubbetufsa sa...

Du har nå ikke bare strikket og heklet! Mange par fine grytekluter!
Jeg har snart ettårsjubileum, men så mye nytt har jeg ikke lært med blogg det siste halvåret. lærte det jeg trengte det første halvåret. Syns jeg.
Fikk en redsel for rare, artige ting på sida, for da ble maskinen min uvel.
Alle bloggerne var det positive, som du og sier. Jeg hadde ikke ventet den tilstedeværelsen!
Men du er veldig flink. Du må jo ha holdt på med data i en event. jobb?
Ha det fint!

Mor i Stugan sa...

Vilka underbara grytlappar du har gjort , det är inte så att man kan få köpa ett par. Ha en trevlig kväll

Birgitta sa...

Vilka snygga grytlappar du sytt. Lyckliga dina vänner som får så fina julgåvor av dej.
Vilken fin bild du har i din header.
Visst är det roligt med bloggen och vad många nya bekantskaper och vänner man fått överallt. Jag började blogga i mars i år och kunde absolut inget, men klarade av det själv.
Nu önskar jag dej en skön fredag och en fin Allhelgonahelg.
Kramisar Birgitta

Hagemor sa...

du er kjempeflink som vanlig!!du skulle fått deg en sånn flaggteller som jeg har...det er kjempespennende å se hvor besøkende kommer fra:)) Ta deg en tur innom bloggen min på besøk....

Tullik sa...

Veldig flotte grytekluter du lager.
Litt sein men : Gratulerer med foto-konkuransen ! Dette var jo kjempebra, og er deg vel unt. Du tar jo så mange fine bilder. Veldig koslig intervju også !
God helg !

Greta sa...

Hei! Har du kkje holdt på lengre. Da er du lett lert og kjempeflink med blogging. Har holdt på over eit år eg og eg gjør ikkje så mye ut av det. anna enn å legge inn innlegg og kommentere på andre.

Heldige alle vennine dine, som får så fine venninejulegaver. Snll er du også.
Begynte vel å blogge da eg trengte det som mest eg og. Mye terapi og selskap i blogging, når ein ikkje seg ut som eg gjorde for eit år sidan. Og sikkert mye terapi i det med den tøffe tiden din .
Ha ei kjmpeherlig helg vennen

Hanne sa...

jeg blir så misunnelig på alle som er flink med hendene sine. Fine ting du lager, som nok vil glede mange. Jeg er totalt uten handarbeids-gener.

Elins systue sa...

Flotte ting. Likte barna spesielt godt

MajorogMeg sa...

Du og du så flink du er!! Så utrolig flotte ting....blir helt matt...jeg er kommet halveis på skjerfet!?

Jeg husker veldig godt første gangen jeg kom over bloggen din:)) Du er flink der også!! Alltid hyggelig å få besøk av deg.
Kos deg i helga med besøk...vi venter besøk av venner fra Trondheim:) Herlig. blir vel god mat, mye god rødvin og latter og skravling.
Klem fra meg:)

Gunilla sa...

Vilka fantastiskt fina alster du gjort.
De skulle jag verkligen glädjas åt.

Ha en fin Fredag och en trevlig Allhelgona helg

Kramar/Gunilla

krepsemor sa...

Det var virkelig flotte grytelapper du har laget! Så kreativ du er! Fine farger, og nydelige stoffer! Nesten så jeg fikk lyst til å lage noe selv. Jeg har puslet litt med lapper og quilting, men det har blitt lite siste årene. Du har forresten en koselig blogg, som jeg har bokmerket nå! Ønsker deg en god helg!

Anonym sa...

Hei.Så mye fint du har sydd,Kjempe flink,Som jeg har sakt før så synes jeg att du er veldig tøff som har slått deg på blogging som snart er 70 år.Så er du så flink å send veldig koselig kommentarer.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil...

Alvas hjørne sa...

Du lager de flotteste ting!
Falt pladask for den herlige telysposen:)
Trivelig å titte innom deg,flott kombinasjon av natur og håndarbeid:)
Ønsker deg og dine ei riktig god helg,kos dere masse!

Jorids BestemorBlogg. sa...

Heldige er dine venner som får sånne fargerike og flotte gaver til jul.
Jeg gleder meg med deg over at du vant fotokonkuransen med frøken blåfrossen,og mest over at det var så bra med din kjære på deres siste kontroll.
Jeg er ikke så produktiv for tiden men får iallefall unna meg det som er nødvendig i hverdagen og ellers litt strikk og hekling.
Skulle ha sydd ferdig en voksipose før jul, symaskina er tatt frem og alt er klart men det er liksom så tungt og komme igang somme tider. Men det blir vel så en får noen ekstra krefter igjen om en er tålmodig har jeg erfart.
Jeg gleder meg over og besøke deres blogger i mellomtiden og er glad for at dere har så mye kreativt å dele av bilder,ord og håndarbeider.
Tusen takk også for koselige hilsner på bloggen min og hyggelig Award,som jeg skal legge ut senere.
Jeg er glad for at du er til og ønsker dere ei fin og god helg,kos dere med besøk og nyt det.;O)
Klem fra Jorid!!!

Troen og Haapet sa...

Du er til inspirasjon for andre også, Bestemor Drillo!
Jeg er nybegynner selv, og en av de første som skrev inne hos meg, var deg..takk for at du fikk meg i gang!
Å treffe så mange hyggelige og positive mennesker er flott...her sitter vi i hver vår stue.Aldri møtt hverandre, men allikevel felles interesser og til inspirasjon for hverandre..livet er herlig og verden har blitt så liten;)
Du er "rasende" flink og veldig kreativ med håndarbeid!Selger du..eller ville du kanskje gjøre som mange andre;selge her inne?
Skulle ønske jeg ble venn med min pfaff..den vil bare krangle med meg, enda jeg ber om godt vær gang på gang...hm..skjønner ikke dette her..?;)
Håper alt står bra til;)
Ønsker deg en fin søndag!
Klemmer

Stubbetufsa sa...

Takk for koselig kommentar!
Jeg er så glad for deg! For at du er der og er så levende!
(Var det forståelig?)

Annemariesquilt sa...

Tusen takk for koselig besøk på bloggen min...

Mia sa...

Ha, äntligen kom jag till!! Det har varit svårt i det sista.. Nu kan jag skryta av dina underbara arbeten, speciellt dina tomtar, dom är ju bara alldeles för charmerande, jag blir riktig förälskad :)

Villmarkstausa sa...

Hei

Så mye fint det var her inne. Gir inspirasjon...;-))
Ha ei kreativ uke...

Camilla :) sa...

Så søte nisser med lua over øynene :D Fine gaver å gi til jul, det er så koselig å få hjemmelagde ting under tre'et :)

hobbystua sa...

Hei!Mitt første besøk her på din blogg,og må si at den er imponerendes fin og koselig.Men så mye flott du lager,det er tydlig at du er glad i håndarbeider.Hit kommer jeg gjerne på et besøk igjen.
Ønsker deg en riktig fin uke:-))