tirsdag 24. november 2009

WATERY WEDNESDAY

Etter å ha sett igjennom noen blogger har jeg funnet ut at det er mange som drømmer seg tilbake til sommeren, deriblant jeg, selv om jeg også liker DENNE årstiden. Jeg synes å huske at vi klaget over været i sommer også, men etter å ha gått igjenom arkivet har jeg funnet bevis på vakre sommerdager og kvelder ! Jeg legger derfor ut bilder av disse uforglemmelige dagene i sommer. Bildene er tatt ved vårt sommerparadis i Grythyttan i Sverige hvor Lomen ,svalene ,Gjøken, Beveren, Elgen og endene gjorde det til en tid hvor vi følte at vi virkelig levde i pakt med naturen. På denne tiden er det jo julen og vintersolverv som står for døren og siden går det mot vår og nye opplevelser. Det er de skiftende årstidene som gjør at vi her oppe i norden kan se og følge med på naturens undere ! Det får være nok nostalgi for i kveld! Nå er det snart advent og det gleder vi oss også til ,selv om det nok ikke gjelder alle. Ha en fin onsdag alle sammen der ute!
MORGENSTEMNING
RINGER I VANN

KVELDSSTMNING
24 kommentarer:

Elin Osa Søreng, salgsblogg sa...

Åååå- sommer`n, ja.. Den er langt unna. Men den kommer plutselig igjen :o) Da pakker jeg, og sender deg pakke i morra! Klem

Randi sa...

Sagolikt vackert! Vattnet ligger spegelblankt - vilket man sällan ser här.

Quiltefia sa...

Vakre bilder og kloke ord!! AnneK:-)

Greta sa...

Flott bilder av ei svunnen tid. OG tid som atter skal komme tilbake. Vi hadde det fint i sommer når det var sommer, men det meste av sommeren regnet bort. Nå ser eg frem til desmber og om ein månad knapt snur sola og vi kan feire mittvinters/lysfest og feire at vi går mot lysere tider att.
ha ein fin dag i morra og resten av uka. klem

MajorogMeg sa...

Vi lever i et land med 4 årstider, ofte alle på under en time:) Det må vi sette pris på. Du viser oss praktfulle bilder. Viktig å se akkurat dette. Hit vi har flyttet er det så mye himmel at jeg blir helt matt. Lurer på om de som har bodd her hele sitt liv, ser dette?
Nydelige bilder Bestemor, godt å se mangfoldet vi har. Takk for koselig kommentar inne hos meg. De verdsettes alltid:) Nyt novemberkvelden, her meldes kuling og regn imorgen. På med regnklær...
Klem fra havkanten...og en hund som snorker i buret sitt...og mossan som burde gjort d samme..snorka ja...

Tovepia sa...

Så flotte bilder fra en svunnen årstid, men som gudskjelov kommer tilbake;) Under en mnd til sola snur, og det er godt å tenke på. og masse lys og koselige stunder før den tid også:)
Kos deg resten av uka, tida går så fort, så snart er det helg igjen;) Klem fra meg;)

Britaiskogen sa...

Sommeren ja, den føles ikke så langt unna, men nå når adventstemningen sniker seg inn i kropp og sjel- føles det likevel lenge siden. Men vakkert, ja det er det i dette rare landet vårt..

Torilpia sa...

Det er godt å mimre om varme sommerdager og -kvelder/-netter. Spesielt på sånne sure, kalde dager som det er nå.

Hadde mitt første fall på lenge på glatta i dag .. skikkelig vondt og skikkelig forslått. Ikke noe brukket heldigvis :o) Men jeg kjente på at jeg var glad det gikk så godt som det gjorde.

Du får ha en flott uke videre!

Turid sa...

Det var et godt innlegg om et tema både på min og andres blogger :-). Men det er vel noen med den tiden rett før advent som liksom ikke er høst og ikke vinter og ikke jul. Men snart er det advent, det blir fint.

Nydelige bilder. Ønsker deg en riktig god kveld og dag i morgen. Masse hilsen Turid

AnneKa sa...

En utfordring ligger til deg på min blogg hvis du har lyst og ikke alt deltatt. Ha en god natt! Hilsen AnneKa

Irene sa...

Deilige minner .... så hyggelig at du deler dem med andre!
Og takk for hyggelig kommentar til bildet mitt :o)

Anonym sa...

Hei.Virkelige nydelige bilder.Ja tenk nå er det bare fire uker igjen så snur sola.Deilig.Men det er gått å tenke tilbake på Sommeren som var..Men tiden går egentlig alt for fort men vi klarer ikke å stoppe det.Så man må gjøre det beste ut av dagen i dag..Ønsker deg en riktig fin Onsdag.Klem fra Bodil..

Mormor sa...

Nydelige bilder med stemning som en gjerne lever seg inn i :)
Men som du sier; deilig med de fire årstider !!

Donald sa...

Ja - det er skønne billeder! Det var en god "Vandig Onsdag".

Jeg så din kommentar hos Turid og syntes at det var herligt med en bedstemor-blog. Vi er også nogle bedstefædre (og -mødre) i Danmarks-blogosfære :-)

Stubbetufsa sa...

Nydelige bilder fra en like nydelig tid!
Men jeg syns tiden fram til advent har gått rimelig fort!
Klem!

Troen og Haapet sa...

Kloke ord og trolske bilder!
Det gjør slett ingenting om livet settes i perspektiv innimellom. Vi har det godt i dette landet, også pga alle dets svingninger i årstidene. Det er blant annet det som gjør dette landet så vakkert, men det gjelder å SE det. Der er du flink, Bestemor D!
Her snør det nå. Det gleder meg;)
Takk for sommer-reisen og ha en riktig fin onsdag
Klem

Anelias hantverk sa...

Så vackra sommarbilder! Men andra årstider kan också vara vackra, fast nu känns inte denna mörka november så rolig.
Ha en skön dag!

Gunilla sa...

Fantastixkt still och fint vatten. Där vill jag sitta och ta det med ro.

Ha en fin dag
Gunilla

Hanne sa...

Jeg tenker og tilbake på sommeren, men da spesielt på ferieturen til Moseldalen i Tyskland. Ellers så hadde vi en dårlig sommer her, selv om jeg ser på bilder at vi har grillet en del. Det kommer av at vi benytter enhver anledning til grilling. Vi har sittet mindre på terrassen utover kveldene, og det p.g.a. guffent vær.

Men nu er det adventstid, og jeg er glad vi har jula som et lyspunkt i vintermørket. Selv synes jeg januar og februar er tunge måneder.

Ha en flott onsdag du og. Og kanskje setter jeg meg ned og mimrer på bloggen min i dag.

Jorunns hverdag og meddelelser sa...

HEI!
Flotte bilder fra i sommer!
Jeg er takknemmlig for de skifninger vi har her i landet.For meg er dagene fremover den beste tiden til kreative sysler inne , enten med symaskinen eller foran tv med heklearbeidet.
Ha en fin Onsdag!:)

Birgitta sa...

Hej!
Du hade lite tur hos mej. Grattis.
Kram Birgitta

kjellfrid sa...

Bildene dine er litt trolske. Jeg begynte å kikke etter nøkken på de.... Vakre...

Ellers når vi snakker vær...i dag regnet det som om himmelen hadde åpnet seg, og en halv time etter skinte sola og det var helt klart. Jeg blir ekstra lykkelig når jeg ser sola på denne tiden av året. Vi trenger så sårt litt sollys før vinteren er et faktum. Man burde legge fra seg alt, gå ut og ta i mot solstrålene...

Ruths datter sa...

Det regner her i Bergen og. Du har nydelige bilder du kan trøste deg med ser jeg.
Klem

hobbystua sa...

Flotte bilder fra en sommer som har vært,og selv med mye regn har vi hatt mange fine dager også,,,men sommeren er for kort til å regne bort,det er helt sikkert. Men gleder meg til sola snur og dagene blir lengre og lysere igjen.Så vi har noe fint å se frem mot igjen. Håper alt er bra med deg,og så ønsker jeg deg en flott adventstid.Go`klem fra meg:-))