mandag 30. august 2010

STENGT FOR VINTEREN

"En sommer er over , men minnene om den består!"
(Bildet er tatt av min svigerdatter)

Mange fine turer på tjernet !


Glede og latter i hengekøya ! ( Dette bildet er tatt av min sønn)
Bestemor gleder seg over slike flotte turister !
Casper fikk besøk av en kamerat på 14 år !
Feiring av 70 års dag !
Smultron med følge av vafler og rømme !
Så er sommeren over på Torpet for i år,men det har vært en nydelig sommer med mye besøk av slekt ,venner og naboer! Vi avsluttet denne helga med et koselig vennebesøk ! Nå er vi hjemme igjen og skal starte på høst og vinter, først med tannlegebesøk og så med sykehuskontroll! Hverdagen er over oss igjen og godt er vel det, da kan vi hele den lange vinteren se tilbake på herlige sommerdager i Holmtjern og glede oss til neste tur til sommerparadiset!!

29 kommentarer:

MajorogMeg sa...

Litt vemodig må det da være og stenge av...men det oser kos av alle bildene dine så jeg skjønner sommeren har vært helt toppers:)
Hverdagene er gode de også Bestemor, og godt er det:)
Voksen kompis Casper har...men han så fin ut.
Lykke til med tannlege og sykehuskontroll:)
Klemmer fra meg:)

Tovepia sa...

Du føler vel litt vemod nå, men samtidig ser det ut som sommeren har vært god og begivenhetsrik;)
Nyt hverdagen og klem fra meg;)

gunknitter sa...

Ja, det er nå alltid litt vemodig å stenge av "sommaren" og begi seg over til hausten og kvardagen igjen. Men litt godt også, synest eg.

Koselig bilder :)) Herlige kamerater, firbeinte junior og senior. Og selvfølgelig dine sjarmerande barnebarn !!

Ha ein riktig god mandagskveld og velkommen tilbake til full fres på blogginga igjen :))

Nikoline sa...

Med sååå mange flotte minner å ta vare på gjennom vinteren blir det kanskje ikkje så vemodig å stenga av eller? De har ein herleg plass der så det er slett ikkje rart at de har massevis av folk innom....
Kos deg med kvardagen og den vante tralten igjen også:0)

Siv sa...

Godt med mange flotte minner å ta vare på når sommeren går mot høst og vinter. De gjør hverdagen lysere og varmere :)
Lykke til med sykehus og tannlegebesøk !!!
Ønsker deg en flott høst
Klem fra Siv

Vform sa...

Hej!
Jovisst går en sommar fort!
Men minnen och längtan till en ny sommar ska du se att vintern går också fort!
Härliga bilder :D

Ha det bra!
Kram Vivan

Marita sa...

Godt resymè av sommeren og været har jo ingenting å si for sommeropplevelser. Nå er det høsten å glede seg over med peiskos, levende lys og koselig hobby og innesysler :o)

Mia sa...

Både torpet och tjärnet ser så mysigt ut, med familjen och casper blir det väl bara ännu mysigare, jubileum, smultron.. vilken sommar du har haft, minnen från den värmer säkert långt om länge utöver hösten :)

Alvas hjørne sa...

Vemodig å stenge for vinteren, men du så flotte bilder fra sommeren. En herlig plass dere har,flott å tenke tilbake på en fin sommer nå som høsten og vinteren kommer:)
Koselig bilde av Casper og kameraten, skjønne begge to!
Flott uke videre til deg og dine:)

Strikkebesta sa...

Godt å feriere og ha late dagar i sommarsol, og godt å vende tilbake til kvardagen og kome inn i den rytmen igjen:) Du oppsummerer sommaren med mange vakre bilete og fine kommentatar. Flott at de kan gå hausten og vinteren i møte med så mange gode minne å varme dykk på!

Livet på Berget sa...

Så underbar sommar ni haft! Förstår att det känns lite vemodigt att stänga igen stugan för sommaren det är ju länge till nästa. Tur att det finns mycket bra med vardagar också:).
Ha de gott!
Kram
/Sara

kjellfrid sa...

Velkommen tilbake til bloggland, også da! Disse bildene er akkurat sånn som vi ønsker å huske en god sommer! Kjenner jeg får litt klump i halsen av å se de flotte barnebarna dine i de vakre omgivelsene! Dette er sånn jeg liker å tenke at sommeren skal være. Klem fra meg og gleder meg til å se alle de flotte bildene på bloggen din i tiden som kommer!

Anelias hantverk sa...

Underbara bilder från sommarparadiset! De är ju trevliga att se och minnas sen, så blir vintern inte så lång. Den flotte turisten var ju för härlig :)
Ha det bra!

Sissel`s syglede sa...

Hver årstid har sin sjarm. Sommeren er ikke over, pleier jeg å si, den bare bytter farge og temperatur. Men det er vemodig å "stenge" sommeren inne i hytta. Jeg er nok ei som ELSKER høst, så for meg er høsten en velkommen gjest. Elsker fargene og energien naturen gir meg om høsten. Klart,kaldt vær og stearinlys.Hmmm, drømmer meg litt bort nå...
Takk for i sommer,bestemor, og håper vi kan få en fin høst sammen her i blogglandia.
Klemz fra Sissel.

Magnys Lille Krinkelkrok sa...

nyydelige stemningbilder...

fin dag videre til deg!

magny

Stubbetufsa sa...

Herlig oppsummering av alt det som var godt og varmende ved sommeren!
Vi har vært over på hytta for å tilbringe en kveld med hyttenaboene, og vi skal tilbake dit nå for å reparere/male/plukke frø/klippe plenen for siste gang...
Men vår hytte er så nær at vi kan dra dit på 10 minutter!
Ha det fint, du!

Torilpia sa...

Sommeren har gått altfor raskt .. men samtidig er det jo godt å være tilbake i hverdagen. Skulle bare ønske vi slapp å regne bort .. :o)

Ha en kjempefin tirsdag - klemmer!

Anonym sa...

Sommaren er alt for kort syns eg!men tida går no fort så snart er det sommar igjen,-).Høsten og vinteren er no fin og ivertfall visst været er bra!ha ein fin dag klem Lisen.

Gunilla sa...

Visst känns det vemodigt att stänga för vintern .
Men tiden går fort och snart är ni tillbaka igen. Hoppas att det blir en fin höst så att vintern inte blir så lång.


Ha det gott
Kramen/Gunilla

Märta sa...

Så fin sommar du haft med nära och kära.
Tag väl hand om dig!
Kram!

Jorunns hage og hobby sa...

Ja, nå er sommeren over , men minnene tar vi med oss.
Det er et herlig paradis dere har; der familien og venner kan være sammen, og ha en flott naturen rett utenfor.
Kan man ønske seg mer?
Ha en fin høst!:)
klem

Ruths datter sa...

Vemodig ja,men du så mange fine minner du har.
Klem

Sidselsidserk sa...

Det ser ut til at du har kost deg i sommer og jeg regner med du går høsten i møte med oppfylt magasin:-) Hver årstid har sin sjarm sies det, men dess gamlere jeg blir dess mindre liker jeg vinteren...... MEN da kan jeg sitte inne og kose meg med god samvittighet:-)
Kos deg.

Quiltefia sa...

Hei!! Det er alltid vemodig når en sommer er slutt!! Vi avslutter også snart sesongen på hytta, et par turer i september, men så er det slutt for i år. Da er det bare å vente på våren igjen.....Ha en fin uke.... AnneKari:-)

Ingelapingela sa...

Hej på dej Bestemor!

Klart jag måste och bara vill lämna ett litet spår även hos dig denna morgon.

Tänk vad relationer betyder och att umgås det lyser verkligen igenom i dina bilder och det gäller både oss människor och självklart våra vänner djuren

Spurven sa...

Ja, det kjennes vemodig når sommeren er over. Da er det godt å tenke tilbake på gode stunder sammen med de man er glade i:-)

Jeg er også mest glad i den varme årstiden, så eg forstår deg godt. Og de korte sommermånedene går så altfor fort, med alt man skal ha gjort. Man gleder seg til gode sommerdager der alt skal skje, men lugn og ro finner man lettest om høsten, synes jeg:-)

Men savne sommeren er lov om høsten. Vi får finne frem strikkepinner, godt lesestoff og noe varmt i koppen. Putte føttene i varme tøfler og fyre opp i ovnen. Gjøre det beste ut av det
:-)!

Klem, Spurven

Strikkebesta sa...

Heisann, eg måtte innom kommentarfeltet ditt igjen eg, denne gongen for å be deg sende meg postadressa di så eg får sendt ei lita gåve til deg, du var nemleg ei av dei tre første som kommenterte innlegget mitt"gåver på vandring":)
E-postadressa mi er krisunot@hotmail.com

Ölandsvindar sa...

Visst är det fint att ha bilderna att återvända till. När snön yr runt knutarna kan man dra ner rullgardinen och drömma sig tillbaka till alla blommor, soliga dagar och trevliga stunder med släkt och vänner.
Kram
Kerstin

Petit Eyekiss sa...

Välkommen tillbaka från landet. Jag får alltid lite separationsångest när det blir dags att flytta tillbaka till stan, även om det är kallt och ruggit härute. Ännu stannar vi 3-4 veckor. Försöker "suga ut det gottaste"
Ser ut som du haft en bra sommar, med många fina stunder att glädjas åt.
Gott att minnas när det blir mörkt o kallt.
Ha det nu så gott
Ser fram mot många härliga inlägg på bloggen...

Elisabeth