tirsdag 19. oktober 2010

BULLETIN FRA CASPER !

Hei alle sammen ! Spesielt Karen ,Guro og Hanna ! Synes jeg må komme med noen oppdateringer fra meg! Jeg har nå blitt 10 mnd. og " stor " kar, men denne kalde tida kan jeg styre meg for ! Også regnvær da! Jeg nekter å gå tur i slikt vær, men ut må jeg jo og det går fort skal jeg si ! Nå hadde matmor bestemt at jeg skulle få ny varm jakke ! Joda ! Jeg fikk det, men den var det noen strikker under som gnagde på mine edle deler, så det ble ikke aktuelt ! Inn til videre må jeg gå med den gamle som er litt for kort, men som passer ellers! Jeg synes i det hele tatt at høst og vinter passer best til innesyssler slik som på bildet under!!! Ha en fin uke alle sammen!
Under dyna til mor er det varmt og godt!


Jeg har jo fått egen Skuvseng og der er det fint med eget pledd som jeg drar rundt i huset,ettersom hvor de andre befinner seg ! Senga er rundt 150 år gammel så det er ikke vært å gnage på den !
Her ser dere den omtalte frakken ! Jeg flytter meg ikke en meter med den på !
Her synes jeg at jeg kommer til min rett! Jeg har blitt personlig trener for "gamlinga " Det trenger de virkelig !
Tøft! Ikke sant!
Tar med et bilde fra siste " treningsøkt", men nå er det visst slutt med å gå løs ! Noen av mine artsfrender har blitt tatt av ulv i det siste så jeg får finne meg i å gå i bånd !

22 kommentarer:

Tovepia sa...

Så enig med deg Casper, denne årstida er ikke skapt for oss som liker varme!
Har du blitt personlig trener??..hadde jeg bodd i nabolaget hadde jeg hyret deg inn;)
Nyt årstida som best du kan og hils gamlingan;) klem fra meg;)

Greta sa...

Du er så flink til å formulere deg Caspar. du er den tøffeste hunden eg vet om. Skulle ønske eg kunne gittdeg ein ordentlig klem. Men, det får "gamlingane" dine ta seg av. hold deg inne du, det passer best denne årstida, så sant som at ein ikkje må ut i nøsvendig erend. da Naturen kalle og så videre. Hils dei unge Gamlingane fra meg. klem

solveig sa...

hei så søt han var der han lå under dyna ,)) hihi, det gjør vår også <3 og det skjerfet med "personlig trener" var bare helt konge, hihi
ha en flott dag , klem

Orlaug sa...

So koseleg med ein rapport frå Casper, han har det godt, den karen der.......får ligge under dyna og greier.
Hundane her i huset får vere berre på to rom; kjøkken og ein gang.
Men det er arbeidshundar, og trur ikkje det hadde vore særleg lurt å ha dei hverken i sofa eller seng, etter ein tur i floren.

Annelis hantverk sa...

Så trevlig rapport från Casper och jag förstår honom att han vill mysa under dynan istället för att gå ut i den fracken :)
Må så gott!

Ingela sa...

Hej där på nordliga breddgrader. Den här kommentaren kommer från din långtväga släkting Charlie i söder. Ja vi är väl kanske inte så lika... i stort mer än på färgerna och möjligen att vi är små ömsina personligheter som gärna vill vara där vår familj är. Min mamma älskar dina skildringar av vardagen Casper, som de flesta andra fyrfotingar har du då vett att göra vardagen bekväm och till en fest.

För tillfället är hon aningen tungsint och det är ett fasligt jobb att muntra upp henne. Hon tycks inte riktigt fatta att hon mår bäst av att ut och röra på sig i friska luften. Men att tända ljus och äta gott det har hon snappat.

Det är då tur att mamma och pappa har mig för jag ger mig inte. Emellanåt tänker de nog att jag är en slavdrivare... men då tittar jag bara med talande ögon och klämmer in med min uppfodrande stämma.

Du har en omtänksam mamma som klär dig väl för att gå ut och låter dig slippa det som inte känns bekvämt. Själv har jag ju både lång och tät päls så jag har aldrig fått någon jacka tror inte heller att jag skulle vilja ha någon men en sån fin filt som du har...

Hölsningar Charliebus

Quiltefia sa...

Hei!! Utrolig morsomt innlegg!! Digger deg Casper!! Det synes på bildet at frakken ikke passer...... Hils Bestemor Drillo å si at hun snart får en overraskelse i posten..... AnneK:-)

Havfruen sa...

Du skulle vært her du Casper, for her er snøen kommet. Om det er artig? Nehi...finnes ikke!! Det er kaldt og hæslig...du er heldig som har en mor som produserer klær til deg. HAr dekken jeg også, bare må ha det, ellers fryser jeg ihjæl!! Tøffe gutter skal ikke fryse!!
Den dyna så bare himmelsk god ut, tror jeg kommer og besøker deg gitt!! Da må jeg få dele den med deg, ikke sant?
Bra du har fått skjerf med "personlig trener" jeg har ikke det men ER det. Mossan vet det bare ikke enda. Folka er treige av og til....
Ulv er ikke til å spøke med....
Nå skal jeg ut og trene Mossan, håper hun er lydhør!!
Onkel Major`n

Anne Britt sa...

Oppdretteren til Nero syr fine dresser til alle slags hunder. Hvis du er interessert å se hvordan de ser ut, kan du sende meg en personlig melding under kontakt på hjemmesida mi. Se nederst på blogge min.

Nero liker ikke å ha på klær, han heller, men da han fikk på seg dressen en gang vi var på fjellet, syns han det var greit.

Livet på Berget sa...

Hihihi bättre personlig tränare än så kan ni ju inte få :).
Ha de gott!
Kram
/Sara

Unknown sa...

Så roligt att höra från dig Casper,du har ju blivit riktig stilig,och så har du fått ett viktigt uppdrag:att vara personlig tränare åt matte husse! Tag väl hand om dig,och matte&husse!
Kramar!

Petrinetrollmor sa...

Hei, Frikken her :) Så stilig du er med hundedekken, nesten slik som eg har. Men eg har ikkje på meg desse strekka. Var litt rart å ha på seg denne jakka, med det er godt å ikkje bli våt og fryse.

Den dyna såg god ut. Eg også likar slik sengevarme, skulle ønske eg hadde den om natta også. Er litt lei av å ligge aleine på kjøkkenet. Men slik er det å vere hund.

Casper, nå må du berre passe deg for ulven. Eg og mamma har møtt jerv og då hadde eg ikkje band og eg sprang etter den. Det gjekk heldigvis bra.

Stilig skjerf !

Helsing din venn på Sunnmøre, Norcairn Dark Sir Fredrik aka Fredrik aka Frikken aka gullet til mamma !

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Herlige Casper!
En sånn liten go`ing, herlig der han ligger under dyna:)
Der hadde foresten jeg kunne tenkt meg å vært i morres da jeg tittet ut og fikk se den første snøen...sukk! Nå kommer den kalde tida..enig med Casper der jeg:))
Klem!

Sissel`s syglede sa...

Det kan jeg si deg Casper, dine edlere deler skal du ta godt vare på. Er glad du er en hund med meninger og pågangsmot. Si i fra til matmor når det er noe du ikke finner deg i. Men du, du har verdens beste matmor, bare så du vet det. Så henne må du ta godt vare på. Ønsker deg en god vinter, Casper, både med og uten klær.
Husk at vi følger med deg her inne i blogglandia.
Goklemz fra Sissel.

PS: hils matmor og gi henne en god klem fra meg.

Mia sa...

Vilken guldklimp han är. Charmerar mig i sänk. Med han som träner hade nog till och med jag kommit mig ut :)

malla-b sa...

Så kjekt å høyre kva Casper gjer. Kjempeflotte bilder av han.

Ölandsvindar sa...

Hej Casper!
Med min tjocka päls behöver jag inga kläder. Husse letar fortfarande efter min reflexväst som han lade på ett "bra" ställe i våras.Skönt att vi inte har några ulvar här. Akta dig för dem och för örnarna!Fortsätt jobba med gamlingarna. Det är bra för dem.
Kram
Chessie

Hanne sa...

Casper har så mange tanker og både det ene og det andre. En herlig fyr. At han ikke flytter seg en meter med noe som gnager på edle deler, det skjønner jeg godt.

Klem fra dalen.

Black Iris sa...

Nej men lilla söta Caspar, om du inte vill ha de kläderna som matte bestämt så har du min fulla förståelse.
När min matte kommer med nya saker till mig så springer jag och gömmer mig.'
Kramen Knutte

Orlaug sa...

Hei igjen!
So langt har eg berre seld mine ting på messer.
Hadde ein idè i fjor, om å selge frå bloggen, men det vart med tanken.
Fåe sjå kva eg sit att med når dei to messene er over.
God helg til deg!

Rejen sa...

hihi, hvor er han bare dejlig ham Caspar, en rigtig hygge-hund....

AnneKa sa...

Så morsomt å lese om Casper :) Holder med han i at denne årstiden er det best å holde seg inne. Bildet under dyna var fabelaktig bra:)