onsdag 29. desember 2010

PLUTSELIG ER JULA OVER !

Etter en kjempekoselig julefeiring hos sønnen med familie er plutselig jula over, men minnerik og
artig har den vært! Mange gaver og mye mat! Pepperkakestøvler med navn på alle som skulle feire jul i dette huset, både navn på mennesker og kosedyr! Casper er litt fornærmet for han hadde blitt glemt!!!!! Går det an å glømme han??? Ja nå er det 1.år til neste gang og i mellomtiden ønsker jeg at når vinteren slipper taket, en herlig vår og sommer før vi plutselig sitter her igjen med julestri på ny!! Romjulsklem fra bestemor!!Flotte pepperkakestøvler!
Jeg har fått Ole Bj(r)um
Juledagsmorgen med julekonsert på ny Keyboard og i nye kosedresser!

18 kommentarer:

Seascape sa...

Herlige pepperkakestøvler, artig ide. Ja julen den går fort, men herlig å tenke på at solen har snudd og vi går mot den deilige varme årstiden. Ha en forsatt fin romjul. Klem

Mia sa...

Tänk, glömma Casper.. uff ja, det är snart en förjul igen, åren går så himla fort.. Ha en god fortsättning:)

Ida sa...

Nei, Casper må ikke glemmes! Men Ole Bjum var skjønn! Kos dere i romjulen, og ikke stress med noe... Det er en tid nå for å kose seg! Masse!:-) Klem Ida

Tovepia sa...

Så artig med de støvlene:)
Kos deg nå mot slutten av året; så godt å tenke på at et nytt år ligger foran oss, med en ny vår:)
masse klememr fra meg;)

Kort og Søm sa...

Så koslig med pepperkakestøvlene!
Ha en fin romjul,
klem :O)

Greta sa...

Jula er ikkje heilt over her. Monika reiser i morra og da er jula slutt. Men elstemann vert til 3. så kvardagen er ikkje tilbake før om ei uke enno.
ser frem mot eit nytt år med amnge nye muligheter og utfordringer.
Ha ei flott nyttårsfeiringa da vennen

Sissel`s syglede sa...

Jula er ei hærlig tid å pakke frem fra loftet og like hærlig å pakke ned igjen. Men har du hørt på makan, tenk å glemme Kasper da....Hvordan er det mulig? Godt at han kan si i fra slik at han ikke glemmes neste år!!!!!!!!!
Ha en hærlig romjulsonsdag bestemor.
Klemz fra Sissel.

Gunilla sa...

Tusen Tack för den fina hälsningen hos mig.

Vilka fina pepparkaksstövlar , det har jag inte sett förr. Riktigt trevligt att få en aldelens egen med namn på.

Men Casper ???? Var han för liten kanske ??. Jag förstår att han blev förnärmad för pepparkakor är ju gott.
Juldagsmorgon med levande musik det är inte många som får lyssna på.Önskar dig och din familj ett riktigt gott slut på det gamla året och ett innehållsrikt nytt år.

Varma kramar/Gunilla

Mormor sa...

Ser ut som dere har hatt en flott jul med både Ole Bjumm og morgenkonsert :)
Og,,, du deler vel di pepperkake med lille Kasper da ?
Ha ei fin nyttårsfeiring !
KLEM ;)

Karl Halvorsen sa...

Hei til deg Bestemor Drillo med ønsker om en fin innspurt foran og inn i et nytt og ubrukt år.

Ser ut for at denne jula har gått som den skal gå, med familie kos og styrking av samholdet. Flott!

Men ikke fortvil, jula varer vel helt til påske, om en skal tro sangen om dette. :) Og i august starter den nye igjen, enkelte steder. :) Jeg velger nok å avslutte tidligere.

Men jeg må ile til med min medlidenhet for Casper, stakkars kropp, det går sikkert bra. Vi er tålmodige slitere med strikkende selskap, begge to. Lang trening til "forsømmelse" (forstrikkelse), noe som kommer godt med i slike stunder med store utfordringer. Glemme han, da! :)

Ha det godt med deg og dine de siste dagene og inn i det nye året, som forøvrig jeg ser frem til. Lysere og varmere tider! Det passer godt for en som meg, som for tiden egner seg best til "innendørs bruk". :)

Jorunns hage og hobby sa...

Det var tre glade og fornøyde småpiker!
***
Kjempesøte pepperkakestøvler!
Jeg tipper det var noe til Casper under treet også.
Ha en kos romjul!:)

Anonym sa...

Casper var ikke glemt -- støvelen hans ble omhyggelig pyntet med sirlig skrift og melispynt...men så ble "han" truffet av en smell på kjøkkenbenken i adventstida. Neste år, Casper - skal støvelen din opp også :-).

Petrine sa...

Hei, så kjekt å høre at du har hatt ei fin og koselig Jul sammen med dine. Det har eg også hatt!! No er Petrinemannen, Frikken og eg forflytta oss og julematen til Petrineshus. Vi har fått opp nokonlunde varme i stova og venter på at nysteikte brød skal komme på bordet. Vi har ikkje lagt opp til nokon stor nyttårsfeiring. Frikken er ikkje redd for rakettane, men har alltid vore fryktelig irritert på dei og bjeffer og vil ta dei. Det er ikkje sagt han reagerer på dei i år, pga den dårlige hørselen. Men uansett skal vi halde oss innadørs når det smell på det verste og utstyre oss med julekaker og anna kos !

Eg og Frikken vil så gjerne få ønske deg (og dine )og Casper eit riktig Godt Nytt År og takke for det fine bloggeåret vi har hatt. Vi gleder oss til det neste !!

Stor Petrine-klem

Herlige jenter !!

Trollkåno sa...

So koselege pepperkaker, då...........og skulle gjerne fått høyrt litt av den konserten, ser iallfall ut som dei har det kjekt.

Ruths datter sa...

Høres ut som om du har hatt ei koselig jul. Da må jeg bare få ønske deg en trivelig nyttårsfeiring.
Klem

Ingelapingela sa...

Tjenixen på dixen bästa bestemor!

Dina barnbarn är bara för söta och goa härligt att få komma på julkoncert på hemmaplan. I tidningen idag så kunde man se hur man i Örholma (trakten där en del av mina anfäder kom ifrån) kunde åka släde genom skogen efter två arbetshästar. Det var så vackert och man kunde lätt föreställa sig gamla släktingar och andra som en gång färdats till julotta på detta vis. Andra tider är det nu när man inte ens behöver ut ;-)

Ha det nu fortsatt gott Kram Ingela

Mor i Stugan sa...

Vill önska dig och dina kära ett riktigt Gott Nytt År. Kram från mig

Hanne sa...

Jula kom og gikk som den pleier å gjøre. Her har vi hatt besøk av mannens bror noen dagen, og slikt er alltid koselig. Gubben har hatt fri i hele jula, og det er sjelden vare. Jeg jobbet noen dager men har også hatt mye fri.

Jeg må vel ta en liten juleblogg en av dagene.

Klem fra meg.