mandag 7. februar 2011

CASPERS SOMMERMINNER

Hei alle sammen !
Lenge siden sist, men det er ikke så mye som hender om dagen. Enten er det så kaldt at man kan risikere å fryse av seg det meste, eller så regner og snør det slik at det er alldeles nedbrytende for psyken! Heldigvis kom Jentene på besøk i helga så det ble da litt liv, men når de har dratt blir det jo dobbelt så stusselig! Mor sier jeg MÅ ut en tur hver dag, jeg er i følge henne ei ordentelig Pyse, hva nå det kan være! Tenk om vår og varme kunne dukke opp snart, da skal det bli liv igjen! Jeg har drømt om sommeren som gikk og mor har plukket fram noen bilder fra lykkelige stunder på Torpet , det er slik det skal være for en liten Bostonterrier som ikke kan fordra vinteren og som er ganske tynnkled av natur ! Hilser til alle mine firbente der ute , både tykk og tynnpelsede! CASPER!
Slik går nå dagan !
Jeg blir dratt med ut i all slags vær!
Det er ikke bare jeg som synes sofaen er god!
Så moro det var i sommer sammen med denne gjengen!


En solskinnsdag på Holmtjern!
På fisketur !

20 kommentarer:

Mia sa...

Jag undrar om jag inte har lite Bostonterrier blod i mig jag också. Helt enig med dig Casper, det är bäst inomhus :)

Petrine sa...

Eg likar ikkje vinteren eg heller, Casper sjølv om eg har tjukkare og lenger pels enn deg. Det eg gjer er å sove. Sove og ete litt og sove igjen.

Men det var kjempekjekt å sjå igjen sommarbilda dine. Sommaren kjem snart skal du sjå. Det veit eg fordi eg er ein gammal hund som veit det som skal vitast !

Hels til Mor di.

Voff frå Frikken til Petrine

Jorunn Elizabeth sa...

koselig å høre fra deg igjen, Casper. Vi er mange som drømmer om sommer og sol nå. Er vel litt lei sludd,regn og vind. Kjekt å kunne mimre om sommeren over bildene. Kos deg masse og hils til bestemor.

Mormor sa...

Hei Casper !
Joda, noen hver av oss venter på sol og sommer nå. Men jeg ser at du også her fine klær å ha på, så da får vi bare ta det med godt humør, og kle på oss !!
Hils til Bestemor !

Vform sa...

Hej Casper!
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :)
Du ska se att våren och värmen snart är här!
Hälsningar kattpojken Albin!

Ha en skön dag du också Bestemor :O)
Kram Vivan

Gunilla sa...

Vad söt Casper är.
Och jag förstår att han tycker att det är kallt, tur att matmor har gjrt kläder att ta på.

Underbara bilder från sommaren dit längtar jag nu.
Här är det riktigt grått och kallt idag så våren är långt borta ännu.

Ha en riktigt fin dag.Bestemor

Varma kramar/Gunilla

Anonym sa...

Så herlig, Casper. Jammen lengter vi tilbake vi også. Snart er det vår og påske, Casper - og da skal det igjen bli liv og røre på torpet. Hils matmor - og si at hun har tatt noen flotte bilder som vekker gode minner, på på en ellers grå tirsdag.
Kristin

Greta sa...

Er så enig Casper. Vinteren er no herk. Spesielt denne. Liker det ikkje og gleder emg masse til vår og sommer. Men vi får smøre oss emd tolmodighet. Kos deg inne på sofane med han far du.

Jorunns hage og hobby sa...

Så fine bilder!:)
Skal hilse fra Casper og Goliat og si at det kommer bedre tider for oss hunder.
Kos deg med de gode minner fra din sommer på Torpet.
Heldig er du som har tre søte venninner som leker med deg.
For oss blir det stort sett lange turer på ettermiddagen.
Hun som passer oss sliter litt med å ha oss begge i bånd samtidig.
Voff fra Casper og Goliat.
klem fra Jorunn

Havfruen sa...

Disse menneskene vi bor hos, de er jo så opptatt av å lære oss ting! Hvorfor fanten lærer de oss ikke å gå på do??? Så slipper vi å ut i allt været som finnes? Her er det storm og kuling og det som værre er og jeg må ut!! Nei, vi melder de til hundeværnet, jeg er helt sikker på at det er noe som heter det!!! Eller kanskje vi skal dannet et hundeværn? Hæ?
Vi går i protest!!!!
Major`n

Tovepia sa...

Enig med majoren over her, du må lære deg å gå på innedo, så slipper du ut i dette været....det er nok matmor som VIL ut uansett vær, tenker jeg;) ..hils til henne!
Gleder meg til våren jeg også, boff,boff:)

Anonym sa...

Hei.Ja nå går det mot vår og Sommer.Deilig.Kjempe nydelige bilder.Nydelige barnebarn og nydelig hund.Ønsker dere en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

Märta sa...

Casper lille,våren kommer snart,tror jag!
Tur att din matte har fixat till ordentliga kläder.
Tag väl hand om dig,matte o husse!
Kram!

Siv sa...

Hei! Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Du er hjertelig velkommen tilbake :o) Mye fint håndarbeide her også og så utrolig mange flotte bilder!

Hverdagslivet sa...

Er det ikke bare deilig at Casper vet å gi beskjed!:)Sofaen er god den, og spesielt med matfar sine føtter å varme seg på, hvem trenger varmepute da!?
Her er de firbeinte klar for tur enten det regner eller blåser snøstorm. Da er det nok vi mennesker som skulle ønsket at det ikke krevdes tur tenker jeg hi hi.
Deilige sommerminner for både to-beinte og fir-beinte her ser jeg. Snart, snart er den her igjen, den deilige sommeren:))

Klem Anne Karin

Britaiskogen sa...

Hei, jeg har en utfordring til deg på bloggen min..

Hanne sa...

Det er flere enn Casper som venter på vår og sommer. Jeg er et vårmenneske og venter med lengsel og smerte på takdrypp, kvitrende fugler og kakao i solveggen.

I går var det -20 her og i dag var det -4, så variasjonene er store.

Klem fra meg.

Ingelapingela sa...

Hej på dej du!

Visst kan man känna sig "tje å de". Hoppas allt är väl med er! Att ni liksom vi bara väntar på bättre tider. Tur att man kan finna andra ljusglimtar som varandra, du dina goa barnbarn handarbeten och annat! Mysigt att komma i läsartagen och besöka lite andra världar och verkligheter...

Nej, imorgon har jag ledigt så på det hela taget känns det finemang idag ;-) Kram Ingela

Vilt og vakkert sa...

Heisann1
Har heller ikke hatt så god til til å hilse på... her skjer det noe hele tida. Deilige sommerbilder du viser, og sjarmøren er til å smelte av i kulda ;:OD)

Jorids BestemorBlogg. sa...

Hei Bestemor og Casper!!
Er omsider på en skriverunde i blogglandia jeg også.
Håper det er bra med dere trass i vinter og kulde.
Gleder meg veldig til fuglesang og vårlyder jeg også,synes denne vinteren har vært uendelig lang og meget kald,her i trønderlag har vi også hatt vind i tilegg og da blir det i kaldeste laget ute for meg også,men lyset er kommet tilbake og dagene er lengre og varsler om en ny vår og godt er det:)))
Ønsker dere en fortsatt god kveld!!
Klem fra Jorid!!