søndag 20. februar 2011

VM OPPLADNING !

Jeg har nå kommet i VM-modus som den sportsidioten jeg er! Da er det tid for å lete frem strikkeoppskrifter og garn, og kanskje kan jeg nå i 2-3 uker få slanket garnlageret mitt! Det kan bli en hyggelig beskjeftigelse, med innekos og spennende dueller på TV. I dag var det 23 minus så noe utesyssler er det ikke snakk om hvis det ikke blir mildere! Kulda resulterer da også i strikkeprosjekter som blir ferdigstilt. De lappene dere ser i blått og hvitt blir nok det enkleste formen for strikking nå. Tenkte det skulle bli et reste-lappeteppe, men akkurat som Tovepia må jeg supplere med mere garn, så rest og rest fru Blom! Garnavhengighet er egentlig en sunn avhengighet som er til stor glede! Under er noe av kuldeperiodens syssler ! Ha en fin uke alle sammen! Klem fra Bestemor !

Litt av hvert !

Litt av garnlageret !

VM genser til en bror i Tyskland !

24 kommentarer:

Greta sa...

Den vw genseren var flott. Finast i dei fargane syns eg. Ser at du ahr både garn og strikk så det holder ja.
Skal bli kjekt å sjå vm og strikke samtidig. Må få unna påndre tider av dgen slik man ikkje kan både sjå på tv og strikke på samtidig.
Ha eit godt vm, vennen

Ruths datter sa...

De blå lappene blir nok fine i et teppe. Masse garn du har. Slett ikke det verste å bli avhengig av nei. Nydelig genser. Jeg beundrer deg som har laget så fin genser med mønster og det hele. Flinkisen.
Klem
PS: tenker ofte på deg for duken fra deg ligger sånn at jeg ser den hver dag

Quiltefia sa...

Hei!! Du har vært veldig produktiv!! Nytt garn er mye mer tiltrekkende enn de gamle restene som jeg oppevarer i en gammel kiste.... Dvs jeg har ryddet i kista og kastet!! en hel masse skot som aldri kommer til å bli brukt. Men jeg kaster ikke garn, hvis jeg tror det kan brukes.... Det høres fint ut å lade opp med plenti av strikketing for å rigge seg til VM-titting. Kos deg, vi får stase på at det blir noen medaljer på de norske utøverne!! AnneK:-)

Lindas hobbyhjørne sa...

Kjempefin VM-genser !
Jeg også elsker sport og har planene klare :)
Og jeg som trodde at jeg hadde mye garn... men du slår meg :))
Ha en god natt, klem.

Mia sa...

Restgarner har en tendens att svälla i stället för att krympa här också men ett teppe är ju deilig over bena i VM kroken. Hoppas du får noen hygelige uker :)

Tovepia sa...

Sannelig var det orden i garnlageret ditt, men det trenger vi også når det hoper seg opp:)..har noe lignende selv;)
Merkelig det der, når man har så mye garn og skal lage et restegarnsteppe, så har man allikevel ikke nok???..sånn er det bare, og som du sier, ikke det verste man gjør;)
Nydelig genser til bror, han er heldig!
Ha en god ukestart, nattaklem fra meg;)

Ingelapingela sa...

Vilket fint garnlager. Bara att betitta detta är ju en fröjd. Du är händig Bestemor törjan är ju jättesnygg och lapparna kan ju vara ett lämpligt uppdrag doå man sitter och kollar på tv.

Du låter som om du mår bättre nu. Det är gott! Minns att jag blev dålig på jullovet och känner att det är dags nu. Konstigt att det alltid ska dyka upp då man är ledig och slappnar av...

En cyberkram går an! Ingela

Jorunns hage og hobby sa...

Du har sannelig brukt kuldeperioden til å produsere fine varme plagg!
Hva er bedre enn en strikket ullgenser!
For et garnlager du har!
Jeg gleder meg så til å følge med på VM fra onsdag!
Ha en fin ny uke!
klem

Havfruen sa...

Himmel og hav...du kan starte garnutsalg..skikkelig flott genser:))
Så det er vm snart....
Høres ut som du har planen klar:))
Kos deg:) Klem fra meg:)

Anonym sa...

Blir flott det blå lappeteppe og så mye fint du har strikket. Herlig med orden i garnet,du inspirerte meg til å rydde i mitt.
Sportsfrelst jeg og så nå blir det
noen herlige uker framover. :))
Ha en deilig uke Onsdag braker det løst.
Klem fra Mette.

Hege sa...

Oiii det var jammen litt av et garn lager :O))) Du tryller nok fram mye fint av det etterhvert :O))) Også så fin og oversiktlig hylle... Kjempe fin genser og de andre små tingene også, du er super flink Tove. Ønsker deg en strålende uke !!! Like kaldt her så det blir inne syssler her å. Snart ferdig med et dobbelt sengeteppe ( et ufo prosjekt) Klem fra Hege :O)

Anonym sa...

Hei.Kjempe nydelig genser virkelig nydelig.Så flink du er.Så mye fint du holder på med.Nydelige farger.Kos deg masse med strikking under VM å ha en riktig fin ny uke.Klem fra Bodil.

Hverdagslivet sa...

Oi...er imponert over garnlageret ditt og hvordan du har systematisert det hele, gulp..jeg har visst litt å gjør ser jeg:) Blir gøy med VM, skal også strikke og kose meg med fjernsyn.
Utrolig fin VM genser du har strikket, hatten av for deg!!
Her er også kaldt, men kun -4 i dag. Sola skinner og vovsene venter på dagens utflykt. Ha en nydelig mandag Bestemor Drillo.
Klem fra meg

Bæstemor sa...

Nå er jeg imponert! Over garnlager og genser!
Mitt garnlager består av masse poser stuva inn i et skap;o)
Men nå har jeg prøvd å bruke opp en del restegarn.....men da melder panikken seg....JEG ER SNART FRI FOR GARN!!!! (krise)
Ha en fin dag.
Klæm :-)

KariL sa...

Nydelig genser du har strikket.
Skal si du har orden på lageret. Eksemplarisk :))
Ha en riktig god uke!

Alvas hjørne sa...

Hei på deg, og takk for gode ord:)
Du er sannelig ei produktiv dame,og så masse flott du tryller frem!
Ikke skjønner jeg hvordan du kan se tv og strikke mønster...jeg får det knappt til uten tv titting(er ei kløne på mønsterstrikk)
Og sannelig har du en flott oppbevaring av garnlagret, ryddig og fint:)
Fantastisk VM genser du har strikket, tenker den blir satt pris på.

Ønsker deg og dine ei flott uke!
klem:)

Ölandsvindar sa...

Fantastiskt vad du är duktig att sticka! Själv är jag så glad att jag snart har stickat färdigt ett par enkla sockor.
Kram
Kerstin

Seascape sa...

Kjempe fine farger i lappene som skal bli til teppe. For et herlig garnlager du har. Nå skal jeg også ha meg et nytt hobbyrom i 1 etasje. Venter bare på at min mann skal lage hyller og sy/hobby bord. Ha en riktig fin dag. Klem

Hanne sa...

For en orden du har i garnlageret ditt. Imponert. Ja, snart bryter det løs med VM her i huset også. Må vel prøve å få med seg så mye som mulig. Jeg savner fremdeles Thomas Alsgård i sporet, må innrømme at jeg var /er litt svak for han.

Klarafina sa...

Lurt å rigge seg til med strikking....jo mer spennende jo fortere går strikkepinnene!
Beskrivelsen av hjerteposene finner du om du klikker på Timotei i innlegget - jeg har linket direkte til beskrivelsen :)

Tullik sa...

Heia Norge !! Kos deg med VM og strikking. Fikser dei norske atletane idretten sin like godt som du fikser strikkepinnene kan det bli mange kjekke stunder framfor tv-en !!

Mormor sa...

Hei !
Så flink du er... Skikkelig imponert ;)
God VM - helg, jeg stikker til fjells ;)

Troen og Haapet sa...

Hei på deg!
Skal si du har orden i strikkesakene dine!Imponert:)
Heldig bror du har, søte du!
Kos deg innendørs med vm-dager, bundingen, hund og mann:))
Klemmer

Mors Hjertekurv sa...

Oi ska si det var jenta si med orden i garnlageret ja ... Skal ikke vise frem mitt da forstår jeg :-( Forresten så er det vel slik at garn er kjekkt å ha , så en kan alldri få for mye av det , eller ?????? Vel gubben her i huset mener vist at det er nok ;-) Men vi hører ikke på han gjør vi vel :D
Kjempe fin genser du hadde laget :D
Takk for besøket i bloggen og kos komentar , kjempe flott blogg du har , så jeg kommer nok snart innom å hilser på . Kos deg med strikking og VM