fredag 4. mars 2011

VM PRODUKSJON OG CASPERS VÅRFORNEMMELSERVM går mot slutten og bra er det for nå begynner det å bli nok med eggvarmere til Påske. Alle harene og kyllingene flytter ut til Torpet for å holde frokosteggene varme i Påsken! Kyllingene og eggkurven er tovet, noe jeg har liten dreis på! Casper har funnet igjen utsiktplassen sin på verandaen, for i går var det + 5 grader, sol og vindstille. Kan tro han koste seg! Ha en riktig GOD HELG ! Klem fra Bestemor ! Brukt mye restegarn her, men jeg synes ikke garnlageret har skrumpet så mye !

Med solskinn fra oven og pledd under baken er livet verd å leve for en liten frossen tass!

34 kommentarer:

Tovepia sa...

Sannelig var det litt av en påskeproduksjon, og flott var det også!! Det ser jo vitterligen ut som tovinga har gått som smurt!
Ser hvor casper koser seg i sola:O) Gode tider ligger foran oss, og godt er det;)
Kos deg/dere i helga, og klem fra meg;)

Sissel`s syglede sa...

For en fantastisk produksjon du har der, bestemor. Må jammen si du har vært flink. Nå skal jeg snart ut å gå stafett for herrer så her må jeg varme opp først. Det er ganske slitsom å gå alle rundene skal jeg si deg...hehe...
Så godt å se vofsi på utkiksposten sin igjen. Kan tro han lengter etter våren du.
Ha en superfin fredag og mange klemmer fra meg til deg og en god smask til Casper.

Anelias hantverk sa...

Vilken härlig produktion av äggvärmare i vackra färger du har gjort! Så gott Casper mår i solskenet!
Ha det gott!

Ida sa...

Skikkelig søte påskehareeggvarmere! Du er jo en råtass på håndarbeid:-) Casper har en fin tid å se frem til nå, med våren som kommer mer og mer.. og alle hjerter gleder seg! Klem til deg Bestemor, fra Ida

Mor i Stugan sa...

Hejsan Bestemor , vilken söt bild på Casper som sitter och njuter i solskenet. Önskar dig en underbar helg/ Mor i Stugan

sylvia sa...

hei.
så nydelige disse er,flink du er.
ønsker deg en fin dag,
klem fra
sylvia

Maria Berg sa...

Den hunden sitter allt på en härligt solig plats! Vad underbart fina mössor du stickar, så dom här till höger och sedan tittade jag längre ner och såg den fina tröjan.

Mössa är det något du gör på beställning? Min stickade jag har nu börjar bli lite sliten. Vad skulle en sådan mössa kosta?
/MB

Hege sa...

Så mye fint Tove :O))) Klar til påske skjønner jeg ... Er på tur til hytta vi nå i siste del av vinterferien !! Ha en strålende helg :O)) Tom og Matias hilser også.

karna sa...

Så fin påskepynt du har laget, har vist noe som ikke har kommet fram enda jeg. Kjenner at sola varmer nå, så jeg tenker Casper koser seg. Ha en fin VM innspurt, klem

LeKaQuilt sa...

Åså søte kaniner ! Heeeeelt herlige. Skjønner godt at gutten har vårfornemmelser, begynner å kjenne trang til å trekke ut her også :o)

Kort og Søm sa...

Så fin påskepynt!
God helg,
klem Fredrikke

Ingelapingela sa...

Måntro det ska bli fint till påsk. Ska ni fira den på torpet?

Casper ser verkligen ut att gotta sig i solen. Här är det absolut solfritt men det är fredag och det är inte det sämsta.

Trevlig helg Bestemor

Kram Ingela

Bodil sa...

Å, så masse koseleg påskepynt du har laga :)
Og jammen koser Casper seg i sola! Ha ei fin helg, og klem frå meg :)

Greta sa...

Hei på deg kjære venn. Det var masse flott påskepynt. Pynter opp på Torpet det. Kjekt med sol da. Her regner det og regner det. Men eg kalger ikkje. Da smleter snøen. Ha ei super helg

Havfruen sa...

Hælledussan så fin han er der han sitter som en prins:))) på et pledd, hehe:)
Vi har storm så Major "gjorde ifra seg" rett borti veien her idag. Da skulle han HJEM!!!!
Så mye fint du har laget:) Har ikke du sett VM?
Påske ja....den kommer sent i år!!
Nyt helga, klem fra meg:)

Märta sa...

Tur att VM snart är slut,jag tycker det har blivit en grop i soffan där jag suttit!
Casper ser ut att njuta av livet!
Tag väl hand om dig!
Kram!

Anonym sa...

Hei.Kjempe søte dem er du har laget.Nydelig.Koselig.Nydelig bilde av Casper.Ja nå går det fort mot vår.Deilig.Ønsker deg og dine en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Petit Eyekiss sa...

Äggen kommer inte att frysa i påsk, även om det blir - grader. Lille Casper gör alldeles rätt som tar tillvara solens strålar.Man vet aldrig hur länge dom varar.
Önskar dig en fin helg
Elisabeth

Strikkebesta sa...

Jammen har du hatt eit intenst vm! Deilige påskeglade fargar i fleng:) Det er noko med desse lyse, glade fargane, eg trur eg har meir heimelaga påskepynt enn julepynt i hemen:) Ønskjer deg og Casper - og far i huset ei fin helg!

Quiltefia sa...

Hei!! Så masse fint du har laget!! Jeg er heller ikke så god på toving...... må alltid gjøre det 2 ganger før det blir bra!! Ha en fin helg!! AnneK:-)

Vilt og vakkert sa...

Heisann!
Du minner meg på med de nydelige påskedyra dine at jeg må sette mine kylling-eggvarmere på lista over hva som skal gjøres ferdig... men restegarnet er nå på Lia. Da blir det påskeferdiggjøring av påske'greier'i påska!

Ha det godt ;:OD)

Black Iris sa...

Åhh vad mycket fina äggvärmare du gjort.
Casper ser verkligen ut att njuta av vårens solstrålar.. Så fin han är..

Kram Maidi

hobbystua sa...

Heisann:) Dette var en flott produksjon av flotte påsketupper du har laget under VM sendingene. Og det er ikke så mye garn en bruker til slikt smått,,men godt er det jo å få bukt med litt restegarn. Syntes det nesten blir litt trist at det er siste dagen i dag,,men sikkert godt og komme seg opp fra sofan og få rørt litt på kroppen igjen. Kasper venter sikkert på noen fine dager på torpet igjen vil jeg tro. Må Dere ha en fin dag videre,med 5 mila for tur:))

Mormor sa...

Hallo !
Så mye fint du lager !
Skulle ønske jeg fikk til noe småtteri jeg også, men greier ikke å holde på strikkepinnene lenger :(
Har noen i tre nr. 6 tror jeg de går såvidt, men det begrenser seg hva jeg får til, men har mye annet å fordrive tida med da .....

Ha det riktig godt i vårsola !

Anna sa...

Hei!
Takk for koselig kommentar inne hos meg, om nordlyset!
Så mange fine ting du lager, de påsketingene er jo fantastiske. Selv kan jeg "nesten" strikke ;o)

Ha en fin dag, Klem anna

Karianne sa...

Hei! Så koselig kommentar du la igjen på bloggen min. Synes du lager så mange fine ting, og dessuten så kommer vi fra nesten samme sted. Jeg er født og oppvokst på Rømskog. *smil*

Petrine sa...

Hei, og god kveld i stova :) Så nydelige eggevarmarar du har laga. Her har det gått i sjalstrikking under vm.

Herlige Casper i vårsola så majestetisk og flott. Appropooooo majestetisk, såg du den herlige klemmen gulljenta fekk av Kongen, to klemmar faktisk, ein på kvar side. Eg blei så rørt, blir faktisk rørt berre eg tenker på det ! Glede med stor G !

Stor Kongeklem til deg og Casper-gutten, ein på kvar side!

Mia sa...

Så söta äggvärmare, dom kommer att ge påskefrukosten en extra fin krydda :)

Ölandsvindar sa...

Åh, vilka söta små påskharar! Och visst är det en härlig stämning i Johan Theorins böcker. Det är precis så det kan kännas här ibland. Hans böcker har verkligen satt Öland på kartan och blir det sedan film av dem också får vi nog många besökare.
Kram
Kerstin

Anonym sa...

Så söta äggvärmare!!!
Vilket gulligt påskbord det blir när du ska duka fint:)
Kram Lena

Stubbetufsa sa...

Jeg syns du har fått det godt til, med tovinga! Kurven må jo egne seg til varme egg inni?
Klem!

Hanne sa...

Så søt og koselige påskepynten din er. I år har både gubben og jeg fri i påsken, og det er sjelden vare her i huset. Så kanskje man skulle gjøre litt ekstra ut av påsken i år. Kjøpe inn litt mer pynt og gule lys. Jeg har faktisk hele 4 dager i frihet. Juhuuuu.....

Det er fler enn Casper som koser seg når måleren viser flere røde grader. :)

Klem fra meg.

Bæstemor sa...

Flotte eggvarmere.Deilig å bli minna på om at det "snart" er påske.
Gleder meg til litt sol og varme. Her har vi nesten storm,men ser at det er flere steder i landet som har ufyselig med vind.
Ha en fin dag.
Klæm fra ei ainna bæstemor ;-)

Villmarkstausa sa...

Så mye fint du har lagettil påske. Så søt hund;-))der han sitter og koser seg i sola!!