mandag 19. desember 2011

CASPERS TANKER OM JULESTRIA

Jeg vil komme med noen synspunkter på den tiden vi er inne i nå, julestria kaller de det her omkring . Det er litt koselig, men det blir liten tid til overs for en leken Bostonterrier. Mor baker kaker, men hun er så gjerrig på smaksprøvene, i dag bakte hun noe som hette Sandnøtter og det luktet godt, jeg fikk bare noen smuler, det skal visst ikke være bra for hunder, men jeg tror ikke det er så bra for de andre her i huset heller jeg. Etterpå stekte mor medisterkaker og det er det beste jeg har fått, tenk! Jeg fikk en halv en. Nå gleder jeg meg bare til Julekvelden for da skal jeg til småjentene mine, det blir toppen! Nå ønskes GOD JUL til dere alle fra oss tre, og bestemor drillo sier at nå skal bloggen få juleferie. Vi blogges over Jul !!
Denne nissen er min!
Mor har funnet frem den strikkede halsen min fra i fjor. Det har jo vært hele 4 minusgrader og det er mer enn nok for meg.
Far kom inn for å ta en kaffetår og da måtte jeg passe på å komme inn i armskroken ei lita stund!
Her ser dere mitt nye antrekk ! Kan ikke si jeg er overbegeistret, men godt og varmt er det. Det var bare det at på den første turen hadde mor dratt den godt ned bak, hun hadde glemt at der må det være fri passasje, jeg visste ikke mi arme råd jeg, men det gikk da opp for henne etter hvert da gensern ble litt brun i kanten! Nå har hun lært og gensern er vasket !

26 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

He, he! Stakkars Casper! En genser som er dratt litt for langt ned er jo en katastrofe! Det kom vel en hundestrofe etter "ulykken"?
Ha en riktig god jul, alle dere!

Gunilla sa...

Goda bakverk är ju smaskens för en liten hund men inte så bra kan jag tro.

Vilken fin tröja Casper har men visst är det förargligt om denblir dragen för långt ner:o))

Önskar er alla en riktigt god och fin Jul

Julkram
Gunilla

Quiltefia sa...

Du er veldig sjarmerende og pen i din fargerike hundegenser. Du får trøste deg med at julestri er forbigående!! Om noen dager senker freden seg, og om to uker er hverdagen tilbake!! Ha en fantastisk jul!! Hilsen AnneKari:-)

märta Sjöström sa...

Oj så snygg tröja du har Casper,matmor vill att du ska ha varmt,hon menade nog inte att dra den för långt ner!
Önskar dig ,matte o husse en riktigt god jul!
Kram!

Mia sa...

Det var ju i varje fall en varm omtanke men det är nog bäst den inte blir dratt så langt ner.
Ha en gud jul, casper och ni andra :)

Greta sa...

Hei på deg og dere. Du skriver så godt. Det er så kjekt å lese. Stakkars deg caspar som ikkje får smake så masse du vil.
Ønsker dere alle ein kjempefin jul klem

Anne Britt sa...

Hilsen til Casper: Jeg syns du var fin! Har en kjeledress jeg og et dekken som jeg bruker i styggevær, men ellers har jeg så mye pels at jeg ikke fryser. Jo, det hender at jeg fryser på bena forresten! Jeg får ikke småkaker, jeg heller, for det er noe krydder i dem som ikke er bra for oss hunder. Men middagsmaten får jeg smake på. (Den smaker bedre enn tørrfor, kan du si). Gleder meg til juletallerken. Husker godt fra i fjor, og nå nærmer det seg, det skjønner jeg godt. I går kom det en pakke inn i huset, med noe inni som sikkert var til meg. Mora mi gjemte den da jeg ble for nærgående. Skjønner ikke det der jeg.Mor og jeg hilser til de dype skoger og ønsker dere god jul.Jeg har forresten en onkel i Aremark, så jeg er da litt kjent, kan du si. Så skogene er visst ikke så dype der likevel. Si til mora di at vi syns det ser ut som det er hyggelig hos dere. Særlig det med armkroken. Hisen storpuddelen Nero.

Asbjørg sa...

Casper er nå fin da,med nisse og ny genser!Godt at matmor fant ut av det med fri passasje til slutt!God jul til Casper og hele familien!

Siv sa...

Hærlige Casper. For en nydelig genser bestemor Drillo har ordnet til deg. Ikke greit når den blir trukket for langt med, godt matmor kom på det til slutt.
En riktig god jul til deg og hele familien
Klem fra Raya og Siv

Sissel`s syglede sa...

Kjære Casper, det er så hyggelig at matmor har endelig latt deg få låne pc`en litt. Så hyggelig å høre at du får smake på alt som blir laget. Bare spis du Casper, det ser ut til at du holder formen ganske vedlike. Jeg ønsker deg og dine en riktig fredelig jul og et godt nytt år.
Mange gode klemmer fra Sissel i Porsgrunn.

Ingela sa...

En riktigt God Jul på er!

Er Casper är så jättegullig! Och stilig i sin fina fina body. Men hallå Bestemor man får ju allt ta på den ordentligt annars kan i alla fall inte Caspar stå för följderna.

Kram på dig

Elsa sa...

Så fin du var i ny genser Casper. Og det var da ikke din skyld at genseren ble brun i kanten. Tenker bestemor lærte der jeg;-)
Så må du overbringe julehilsen til bestemor fra meg:-)
Og ikke forspis deg i jula nå da Casper;-)
God jul til deg og bestemor:-)

Ölandsvindar sa...

Tusen tack för det vackra paketet som kom idag! Och visst mår jag bättre även om det är en bit kvar.Ha nu en riktigt fin jul med Casper och småbarnen.
Kram
Kerstin

Petrine sa...

Casper, din vesle luring, så flott du er i den nye genseren ! Skikkelig stilig er du !

Nei, det er ikkje greit å vere hund i disse dager. Vår Barnum har det ganske fint, for Petrine har lagt til side nesten all julestyr i år, og har hatt den kjekkaste advent på mange år. Her går det i kos og samvær, men når Barnum sover, nytter Petrine tida til baking og litt rydding. Pyntinga gjer vi på veslejulaftan. Gullet vårt reagerer på kjøleskapdøra, hører han den, stikk han det vesle fjeset sitt opp og lurer på om det er tid for geitmelk, for lunka geitmelk er SÅ GODT ! Det harde tørrforet er så travelt å spise !

Kos dokke med jentene og resten av familien.

Ønsker dokke alle ei riktig GOD JUL !

Tovepia sa...

Tenker det er harde tider for nesa di om dagen, Casper, men det er vel godt ment;) ..og sannelig har du fått deg juleantrekk, så godt ho mor får kledd deg riktig:O)
Hils til de du bor sammen med og ønsk dem ei riktig god jul!!!
Klem fra meg;)

Ruths datter sa...

Jeg stikker innom deg i en sein nattetime for å ønske deg en fredelig og fin jul.
Juleklem fra meg

hobbystua sa...

Det er så artig og fint skrevet om deg Casper,,din matmor har virkelig forfattertalenter med og skrive. Syntes du er så fin med dine flotte antrekk på deg,,men er nok ikke det beste og få tredd nedover seg. Men er jo godt ment fra matmor. Må få ønske Dere en riktig fin jul,og håper du også får noe godt i julestrømpen din Casper:))

Annelis hantverk sa...

Önskar dig och de dina en riktigt
God Jul!

Alvas hobby sa...

Riktig god jul til deg og dine!
Så skjønn Casper er i ny genser:)
Kos dere masse og nyt julen alle sammen:))
Juleklem:)

Fru Keilegavlen sa...

Hehe...herlege Casper! Ønskjer deg ei fin romjul!

Troen og Haapet sa...

Såååå fin du er , Casper! Ja, disse mammaene lærer etter hvert!:)) Ønsker deg og dine en fortsatt fin jul og et riktig godt 2012!:)
Voff fra Millie og Leo

Ingela sa...

Inom en vända hos dig för att önska er ett Riktigt Gott Nytt År kram Ingela

Mormor sa...

Godt Nytt År til dere også !
Takk for mange morsomme og fine betraktninger fra deg og Casper !!!

Villmarkstausa sa...

Godt nyttår til deg og dine. Flotte plagg til Drillo;-)) men pass på stasen...
Vi blogges!
Klem fra Ingun

Gunilla sa...

Kikar in för att önska er ett riktigt Gott Nytt År.

Gunills

Märta sa...

Gott nytt år !
Kram!