onsdag 11. april 2012

EN KALD MEN HERLIG PÅSKE


Påsken ble kald , men med en familie som elsker uteliv ble det en herlig aktiv Påske! Været varierte med sol fra skyfri himmel til skikkelig snøvær. Da er det godt å kunne fyre både inne og ute! Vi grillet ostesmørbrød på bålet, og i " badeavdelingen " i fjøset var det sjelden under 30 gr. varmt. Derfor måtte det fylles på med ved fra trær som hadde blåst over ende i vinter. Alt i alt en kjempefin Påske. Håper dere bloggvenner også har hatt en trivelig uke med alt som hører til i Påsken. Klem fra Bestemor !Svigerdattera med Hanna som god hjelp, triller ved.
Guro og pappa lager Gapahuk og hinderløype i skogen.
Karen og Casper tar seg en liten rast i sola.
Sandkassa er et en yndet plass. Hanna lager her mat til alle og Casper graver ned sine kjære tyggeben der.
Julenissen og langfredag kom med snøvær, så da ble det hvitt.
Casper på utkikk etter Lomen som alt hadde landet.

11 kommentarer:

Greta sa...

Herlige bilder fra ei flott uke. Har kost oss med barnebarn her vi og. Dei er alltid ei glede å vere saman med

hobbystua sa...

Hei og velkommen hjem fra torpet etter påsken. Og sannerlig har været variert i disse dagene,men ser jo at aktiviteten på store og små ikke har satt dem ut pga vær og vind:)Og etter bildene og se så har du sikkert hygget deg også med familien. Og selv er det blitt utevær og litt grilling i påsken,og alt er bare bra:) Må du ha en fortsatt fin uke:))

Orlaug sa...

So koselege og fine bilder du viser.
Vèret har vore skiftande her òg.........med ein del sol, men kaldt. Men ei fin påske var det...

Ruths datter sa...

Høres ut som er flott og aktiv påske.Nå går vi mot helg igjen, og jeg sender deg gode ønsker for vårvarme i den.
Klem

Gunilla sa...

Härliga bilder och ett fint påskfirande verkar ni ha haft.

Här har påsken bjudit på riktigt soligt och fint väder.
Men sedan har vädret varit riktigt dåligt. Regn och snö och riktigt ruggigt så det känns kallt. Hoppas på att värmen återvänder snart.

Ha en riktigt fin fortsättning på veckan och trevlig helg
Gunilla

Unknown sa...

Oj så flitiga alla var under påsken.
Här var påsken solig,men kall blåst!
Nu ska jag börja blogga igen,hade inte lust med något efter min långa o envisa förkylning.
Tag väl hand om dig o dina kära!
Kram!

krepsemor sa...

Så herlige bilder av en aktiv, glad familie! Dyktige også :)
Ha ei fin helg, klem!

Strikkebesta sa...

Aktiv og fin påske på deg, ser eg:) No har vi passert midten av april, så varmen må vel snart kome! Ønskjer deg ei fin vårveke.

Ingela sa...

Godmorgon min vän! Undrar hur du har det och gick in för att kolla om jag kunde finna inlägg. Har varit dålig på att läsa och kommentera på sistone. Tiden och orken vill liksom inte räcka. Antar att det är så för oss alla. Ni har så mysigt tillsammans på torpet. Naturen verkar helt underbar. Själv gillar jag att ha naturen runt knuten. Fick lämna huset på landet en gång för längesedan för Mats fick lappsjuka som han sa. Det som var så bra med där vi bor nu. En ödetomt på mer än 10 000 kvadrat drog till sig allt möjligt av djurliv. Då den tillföll arvsfonden såldes den och igår skövlades skogen. Fick en smärre chock då jag kom hem. Idag fortsätter det med väldiga maskiner. Men, det är som det är, vi har ju inget att säga till om. Framöver väntas där byggas upp till 20 hus och det kommer förändra mycket. Önskar dig en god dag. kram från Ingela

Mai Liss sa...

Hei og hå. En trivelig familiepåske, hvor både to og firebeinte er i aktivitet (O: Bildene viser at dere koser dere (O: Veldig fint å se. Det ble familiepåske her også. Er så trivelig når alle barna med sine, kommer hjem. Og barnabarna, vet du, de har en helt spesiell plass hjertene våre (O: Ønsker dere en fin kveld. kos kos

Black Iris sa...

Vilken härlig påskhelg du ser ut att ha haft och vilka jättestockar ni eldar med..

Kram Maidi