tirsdag 4. september 2012

Med en liten datamaskin til å passe på hjertet mitt har jeg vært en tur i tyttebærskauen, jeg plukket ikke bær,(bare litt) men tok noen bilder.  Helt fantastisk, ingen besvimelser eller svimmelhet. Nå får jeg håpe at resten også ordner seg, men jeg får ta det som det kommer.  Nevrologene er ikke helt i mål enda!  Takk til dere alle for gode ønsker og hilsninger! Klem fra bestemor!

13 kommentarer:

Malys krok sa...

Kjempefint bilde! Bæra er så rød og fin og klar at jeg nesten kunne tro jeg kunne plukke den!Så fint at du kunne gå tur uten å bli dårlig! Nå kan du kose deg! Lykke til videre!
-Margit-

Quiltefia sa...

Så bra!! fristende bær! Ha enfin dag!! AnneK:-)

Stubbetufsa sa...

Så godt å høre at er bra. Du er en hardhaus, du, som ikke er redd av deg.
Tenk, allerede på en liten skogstur!
Klem!

malla-b sa...

Kjekt å høyre at det går bra med deg! Flott bilde. Lykke til vidare. Ha ein kjempefin dag.

Greta sa...

flotte bilder min venn. Det er noe du virkelig kan. Bra att du akn gå tur att. Det gleder mitt hjerte. Så håper eg du kommer i mål med resten snart også. Lykke til videre skjønning

Tovepia sa...

Så godt å høre at du er "på fotene" og samtidig kjenner det går rett vei!
Nydelig bilde!
God bedring videre, klem fra meg;)

Havfruen sa...

Godt å høre at det går riktig vei:) nydelig bilde også :)
Klem fra meg :)

hobbystua sa...

Hei kjære venn:) Så godt og høre fra deg igjen,har vært innom her og tittet etter nytt innlegg fra deg. Og det gleder meg og lese at du er blitt bedre da med denne lille dingsen til hjertet:) Håper også at resten vil gå bra også. Så god bedring og en fin høst må du få:) Flott bilde av røde fine tyttebær. Klem fra Marianne:)

Ruths datter sa...

Så godt å høre at det gikk bra.Fortsatt god bedring.
Klem

Alvas hobby sa...

Godt å høre at det går bra med deg:)
Og at du alt har vært på skogstur,du er jammen tøff!
Flott tyttebærbildet.
Ønsker deg alt godt, en fin søndag til deg og dine!

Black Iris sa...

Så skönt att allt gått bra och att du mår bra i longonskogen..

Kram Maidi

Mia sa...

Oh, men, usch, och vad bra att det går bättre. Ser baköver att det hänt lite av varje hos dig i sommar. Jag har inte haft mycket bloggläsartid ser jag.. Nu får du njuta hösten och lingon, ta det lungt och se Birken på tv (det gör dom allra flesta vet du) och passa gott på dig själv :)

Hanne sa...

Hei på deg. Jeg har vært en smule fraværende i lang tid, av forskjellige årsaker. Jeg skal prøve å lese meg opp litte etterhvert. Håer alt er bra med deg. Men ser her at du tydeligvis har holdt på med noe i det siste du også.

Klem fra meg.