lørdag 12. januar 2013

JULEGAVEN JEG IKKE KUNNE BYTTE

Etter å ha fått diagnosen MS i julegave hadde jeg behov for å se tilbake på gladere dager.  Derfor plukket jeg frem noen rosebilder fra sommeren i fjor . Nå har det vært sammenhengende tåke og regn siden Nyttår og da kan man drømme seg bort med slike bilder. Skulle gjerne vært innom dere alle, men med null energi blir det bare litt pø om pø. Nå håper jeg på en medisin som kan bremse litt på utviklingen. Klem til dere alle mine bloggvenner og jeg ønsker alle et GODT NYTT ÅR


18 kommentarer:

Anne Britt sa...

Kjære deg! Dette var leit å høre. En vond julegave å få. Føler så med deg, og håper du vil holde kontakten. Send en melding, så kan du få direkte kontakt, hvis du vil.

http://www.123hjemmeside.no/Nathaniel/18499775

Quiltefia sa...

Kjære bestemor Drillo! Det var leit å høre!! Jeg ønsker deg alt godt og håper at medisinene vil gjøre det de skal! Klem fra AnneK ps. Fantastisk bilder, jeg ser også frem mot sol og sommer:-)

Greta sa...

Kjære lille venn. Det var ikkje noen kjekk julegave å få nei. håper du skjønne dame får medisin som virker og att du kan lære deg å leve med det. Sånne ting er ikkje enkelt. Man må bare ta tak og innse att sånn er det og gjere det beste ut situasjonen. Men det er ikkje lett. Masse god bedring vennen. stor stor klem fra lille meg

Black Iris sa...

Men ojoj, vilken tråkig julklapp du fått. Förstår om inte energin är på topp.
Hoppas att du snart får en bra medicin.

Kram Maidi

amo sin blogg sa...

Leit å få ei slik melding.
Håpe at dei nye medisinene kan vere til hjelp for deg.
Har ikkje sett bloggen din før, men no har eg blada nedover. Du har nokre aldeles fantastiske bilde. Både av rosene i dette innlegget og andre ting i tidlegare innlegg.
Eg legg meg til som følgar så eg får sjå meir til deg.
Helsing frå ei anna bestemor (farmor)
Anne-Mari

Tovepia sa...

Dette var ikke den beste julegaven, håper virkelig du får en medisin som bremser opp på symptomene.
Ønsker deg gode dager og at energien kommer tilbake..for det gjør den!!
Klem fra mæ;)

malla-b sa...

Trist å høyer, det var ei vond " julegave" å få. Håper at du får energien tilbake snart. eg veit at du kjem til å få gode dagar. Ønsker deg alt godt i dagane som kjem. Klem frå Malla

Strikkebesta sa...

Du er ei rose sjølv du som vartar opp med slik ei blomsterprakt til trøst for både deg sjølv og andre. Takk for alle dei fine rosene, og stå på når helsa tillet det - men ta deg ein pust i bakken når det trengs! God helg, Bestemor Drillo!

Stubbetufsa sa...

Bestemor Drillo!
Jeg kan ikke trøste. Noe skal vi ha å slite med. Men jeg kan ønske for deg at du får de riktige medisinene slik at du ikke blir så mye plaget.

Skallet vi bor i har sine begrensninger, det er sikkert. Jeg holder på å venne meg til det.
Men en klem kan jeg sende deg, bare med tankekraft!
Kjenner du den?

Kjellfrid Berg sa...

Så¨trist å lese! Ønsker deg alt godt og at medisinene gjør at du kan fungere godt lenge...Så vakre roser...De har du sikkert fotografert på torpet. Du må se fram mot en ny sommer med nye vakre roser! Klem fra meg

hobbystua sa...

Hei Bestemor Drillo:)Har medfølelse med deg nå,og jeg var jo klar over det da du skrev dette til meg forleden,trist at du som er så glad i friluftliv og en aktiv fotograf skulle få denne lumske diagnosen.Men nå må vi bare håpe du får gode medisiner som lindrer og gjør dagene bedre for deg.Ønsker deg alt godt,og skjønner godt at du ikke orker for mye blogg nå.Men skal beskue dine skjønne roser en gang til,,og mine tanker går nå til deg. Mange gode klemmer fra Marianne:)

Ruths datter sa...

Ms er en trasig sykdom. Håper for deg at den ikke blir noe som hindrer degfor mye.Min søster har sykdommen og jeg vet den er en utfordring. Ønsker for deg gode dager og ikke for mange plager.
Klem fra meg

Malys krok sa...

Hei kjære deg! dette var leit å høre! Så må jeg også tilføye at jeg har en venninne som har hatt MS i mange år, en kusinedatter også, de fungerer ganske så bra, selv om det er dager som er mer slitsomme! håper det blir slik for deg at medisinen bremser.
Jeg har vært lite på blogg i det siste, og nå begynte jeg å se etter deg og ser da dette! Ønsker deg alt godt videre! -Margit-

Tulip sa...

Huff så trist å høre.
Har selv to søstre med denne fryktelige sykdommen. En av dem er begynt på bremsemedisin, men det er jo sterke bivirkninger med denne medisineringen. Ikke bare, bare det heller.
Ønsker deg alt godt, og lykke til. Håper du finner mange lyspunkter i dine kjære rundt deg. Det er viktig!

Klem og gode tanker!

Kort og Søm sa...

Uff, det var trist å høre. Håper du får medisiner som fungerer som de skal.

Det var fine bilder du viser oss :O)
klem

Petrine sa...

Ønsker deg alt godt og stor klem frå meg :)

Nydelige bilder av vakre roser.

AnneKa sa...

Kjære Bestemor Drillo, det var trist å høre. Ønsker deg alt godt :) Rosene dine er nydelige og gjorde en av mine "liggepåsofaendager" bedre :)
Stor varm klem sendt til deg fra AnneKa

Orlaug sa...

Det var inga god gåve........håpar det fins medisinar som kan hjelpe.
Ynskjer deg gode dagar, klem frå meg.