onsdag 27. mars 2013

EN DAG OM GANGEN

Hei alle sammen en liten oppdatering fra meg.  Det blir ikke mange ganger jeg er på nettet for tiden.  Helsen har blitt verre og verre og det siste som skulle vederfares kroppen var kreft i høyre lunge.

Jeg har til de forskjellige høytider fått nye diagnoser først var det hjerteproblemer så til jul ble det MS og nå til påske ble det kreft og nå synes jeg vel at begret er fullt.  Jeg skal opereres på  Oslo Universitetsykehus over påske ,men i morgen reiser vi til Holmtjern og skal feire påske med min kjære familie som har reist i forveien.  Jeg henger med så godt jeg kan, men må innrømme at det er flere tunge dager nå.   Jeg har ikke gitt opp enda og vil gjerne være med en stund til, men tar en og en dag om gangen.

GOD PÅSKE  !
Klem fra bestemor!
 

17 kommentarer:

Mia sa...

Uschamig vad du får. Sänder dig dom varmaste tankar och kramar, lycka till med operationen :)

Quiltefia sa...

Kjære bestemor Drillo!! Gode tanker til deg!! Jeg skjønner godt at du kjenner at begeret er fullt! Håper at du kommer deg gjennom dette også! Jeg håper du får en god påske med dem du er glad i!! Klem fra Anne Kari :-)

Mormor sa...

Kjære Bestemor Drillo

Uff så mye du blir utsatt for
Håper de får bremset på den kreften da, så dere får noen gode år sammen Sender deg mange varme tanker Kos deg i påsken med alle dine. Hilsen fra Numedal :)

Kjellfrid Berg sa...

Så trist å høre! skjønner godt at humøret svinger. Får håpe at det er den riktige diagnosen du har fått så du kan få riktig behandling og noen gode år sammen med dine. Ønsker deg en riktig god påske. Stor klem fra meg!

hobbystua sa...

Dette var trist Bestemor Drillo,hvor mye skal du måtte gå igjennom med disse grusomme diagnosene. Skjønner virkelig at du har flere nedturer nå,,vi som er friske kan nok ikke sette oss helt inn i hvordan du har det. Men uansett så må du kjempe og komme deg tilbake med godt mot igjen,,har tenkt på deg og vært innom her rett som det er.Håper du får en fin påske med dine kjære og lykke til videre. Dette var trist...Men gode tanker skal du få fra Marianne:-))

Gunilla sa...

Så sorgligt att få ett sådant besked.
Hoppas ändå att ni får vara tillsammans länge.

Många varma tankar sänder jag till dig.

En God Påsk önskar jag er alla.

Kram/Gunilla

Orlaug sa...

Nei, detta var trist å høyre.
Håpar inderleg at du får behandling som virkar, og at du kjem igjennom denne vonde tida.
Ynskjer deg alt godt!
Stor påskeklem frå meg!

amo sin blogg sa...

Uff så leit.
Jammen hadde du nok om ikkje du skulle få dette oppå.
Eg sender deg varme tankar og ynskjer deg gode dagar ilag med familien.
Helsing Anne-Mari

malla-b sa...

Det var trist å høyre.Men godt å høyre at du tek ein dag omgagen.
Ønsker deg ei god påske saman med familien! Lykke til! Sender mange varme tanker til deg!

Elsa sa...

Dette var leit å høre. Ønsker deg en fin og koselig påske sammen med dine kjære:)
Klem fra meg

Anne Britt sa...

Kjære bestemor Drillo.Så leit dette er! Men stå på, alt dette du har fått behøver motstand, masse motstand.Jeg ønsker deg god påske - tross alt. Måtte påskedagene ved Holmgil gi deg krefter og tanker som kan lette for alt det som tynger.

Bodil sa...

Sender deg mange varme tankar i ei vanskeleg tid. Ynskjer deg lukke til med operasjonen. Påskekeklem frå meg :)

Stubbetufsa sa...

Trøsteklem til deg!
Håper du får bedre dager snart!

KariL sa...

Sender deg varme tanker i disse utfordrende dagene og ønsker deg riktig god bedring.
Ønsker deg gode påskedager!

Greta sa...

Ikkje noe kjekk lesning det her. Skjønner ikkje att det er plass til mer i begeret ditt eg. Masse lykke til med kreftoperasjonen. Krysser fingren for deg min venn. Stor stor god bedrings klem

Ruths datter sa...

Så leit å høre. Håper at du greier å holde motet oppe.Tenker på deg for du ligger på sidelinja mi her vet du. Så har jeg jo den fine duken jeg vant av deg. Så borte fra mine tanker er du ikke. Ønsker deg alt det beste. Prøv å kose deg i påsken
Gode tanker fra Mariann

Anonym sa...

Håper operasjonen har gått bra, og at du klarer å holde humøret oppe. Har vært gjennom en tøff tid selv, med brystkreft, og fant ut at humøret og kontakt med venner hadde mye å si! Stå på og ikke gi opp!
Mette