mandag 7. desember 2009

TAKK FOR FØLGE VESLE KOMPIS

EN TUNG DAG I DAG MED MYE TÅRER OG ET ENORMT TOMROM. ETTER Å HA SKRANTET DE SISTE MÅNEDENE BLE VÅR LILLE DRILLO SYK I HELGA. HAN SATT BARE DER OG SÅ PÅ OSS OG FIKK IKKE FORTALT HVOR HAN HADDE VONDT. I DAG TIDLIG VILLE HAN IKKE UT Å GÅ TUR SOM HAN PLEIER. VI RINGTE DA DYREKLINIKKEN OG FIKK LOV TIL Å KOMME MED EN GANG. HAN HAR VÆRT SPENT I BUKEN TIDLIGERE UTEN AT DE HAR PÅVIST NOE, MEN SOM HUN SA DET VAR ADSKILLIG VERRE I DAG OG HUN MENTE AT DET VAR EN AVVEINING OM MAN SKULLE PLAGE HAN MER MED UNDERSØKELSER OG OPERASJON. SOM HUN SA HAN VAR TOLV ÅR OG KANSKJE LIVSTRØTT SOM NOEN HUNDER KAN BLI! DERFOR LOT VI HAN FÅ SLIPPE MERE PLAGER OG SATTHOS HAN TIL DET VAR OVER! HAN HAR VÆRT VÅR FØLGESVENN I SNART TOLV ÅR OG HAR KUN VÆRT BORTE I FRA OSS TO DAGER. NOEN SIER KANSKJE AT DET VAR BARE EN HUND, MEN FOR OSS VAR HAN ET KJÆRT FAMILIEMEDLEM SOM VI ELSKET

ET KJÆRT MINNE OM EN VAKKER SOMMERDAG

HAN VAR EN BESTEMT MEN KJÆRLIG SKAPNING
SOM HELT FRA HAN VAR VALP UTFORDRET SKJEBNEN MED ALLE SINE HYSS

HUSKER DA HAN BALANSERTE PÅ REKKVERKET PÅ BALKONGEN TRE METER OVER BAKKEN, DA VAR HAN TRE MÅNEDER. ELLER DA HAN SATTE FAST HODET I MELLOM GJERDESPROSSENE OG LÅ DER LENGE UTEN Å KNY. MANGE ,MANGE GODE MINNER SOM VI I DAG SKAL TA FRAM .

DET HJELPER LITT BARE DET Å SKRIVE OM HAN


PÅ PICNIC MED BARNEBARNA VÅRE SOM HAN STJAL ALLE LEKENE FRA
NÅR DE VAR SMÅ. HAN GJEMTE VOTTER OG SKJERF SOM HAN LÅ Å VOKTET PÅ
OG DE GA HAN IKKE FRA SEG FRIVILLIG.
TAKK FOR ALT DU GA OSS AV GLEDER LILLE
DRILLO
50 kommentarer:

Eirin Bjørnstad sa...

Som jeg føler med deg, Besetmor! Åh, for en trist ting og måtte gjøre sånn like før jul. En hund er en god venn som man får varme sterke føleleser for, det er ikke bare en hund. Selv er jeg jo i helt andre enden, med valp som skal oppleve sin første jul. Jeg kjenner at hjertet blør litt for dere nå i dag. God klem og alt godt fra Tromsø. Eirin

Unknown sa...

Ååå, så trist. Jeg har hund selv, og kan så godt forestille meg hvordan dere har det nå. De blir som et fullverdig familiemedlem. Ta frem de gode minnene og tenk på ham med glede.
Varme tanker fra Merete

Anne Britt sa...

Skjønner akkurat hvordan du har det! Det er leit når disse vennene våre må "vandre". Men det er helt riktig å la dem slippe å lide. På hjemmesiden min (adresse på bloggen min)kan du lese om vår Marco.Han ble 14 år. Klem fra meg.

Jorunn Elizabeth sa...

Kondolerer så mye, bestemor. Det er så utrolig trist når man mister en hund eller katt (jeg har selv katt). Ta godt vare på minnene dine. Jeg fr ikke håpe at dette ødelegger for mye av julen for deg. Sender deg mange varme tanker.

Pupziz sa...

Sender en klem!
Vet hvordan det er...

Laila -Karin sa...

Så vondt , Jeg kan bare føle på kroppen hvordan du har det nå.
De er uten tvil for barna våre å regne.
Jeg gikk gjennom det i fjor , før jeg fikk Trixie.Det er en tung avgjørelse du måtte ta, men jeg tror de på en måte gir beskjed selv .
Slik følte jeg det. Han satt nedfor meg og bare så på meg.
Trøsten er jo den at man har gjort det rette.

En stoor trøsteklem til deg

Havfruen sa...

Snufs...tårene siler...for dette skjønner jeg meget godt er tungt Bestemor. Å miste en slik firbent kompis gjennom mange år er bare usigelig trist. Godt å ta fram de gode minnene...og de har du sikkert masse av. Tiden leger sår heter det...savnet vil du alltid ha.
Stakkars dere..
Varm klem fra meg.

Kathrine H sa...

Så trist og fælt.
Det er ikke "bare" en hund - det er et fullverdig familiemedlem.

Vi gravla de to kaninguttene våre for snart to uker siden, og det var fryktelig. Jeg gråt så mye at øyelokkene hovnet opp og jeg hadde problemer med å få sove - jeg synes enda det er vanskelig å tenke på.

De som mener at å miste et dyr ikke er noe å gråte over, kan jeg ikke tenke meg selv har hatt/har dyr.

Ida sa...

Så inderlig trist for dere! Dyrne i våre liv blir en del av familien og sorgen er vel så tung å bære... Godt å ha gode minner, og vite at de har hatt et godt liv... Hjelper ihvertfall etterhvert... God klem fra Ida

Anonym sa...

Hei.Stakkars Drillo.Tårene kommer på meg ,så på blogg liste måtte bare inn å se midt i middagslagingen.Han var jo ikke bare en hund.Hvirkelig ett fammiliemedlem.Føler med dere.Hvet vor gla som man kann bli i dyr.Ønsker dere en riktig fin dag videre mitt oppi sorgen.Masse klemmer fra Bodil..En liten ting man må prøve å trøste seg med er att han har det bedre nå enn å ha smerter..

Troen og Haapet sa...

Mine tanker er hos dere og jeg må gråte en skvett for lille Drillo og eierne..Vet så utrolig godt hvordan dere har det! Har måttet avlive to trofaste kamerater.
Ja, man elsker dem.De er med som likeverdig familiemedlem med alt hva det innebærer.
Godt å kunne trekke fram mange gode minner i en slik stund..og det blir SÅ tomt etter en hund!
Tenker på deg og ta vare på deg selv;)
Klem

Anonym sa...

Uff, så trist! Jeg gråter med deg...For en nydelig, liten hund. Vår lille Mia blir 14 år til sommeren, og jeg føler noen ganger at hun lever på overtid og at noe kan skje når som helst! Håper det går greit med deg og at noen er der og trøster deg! Klem fra Kjellfrid

Orlaug sa...

Det var trist hjå deg i dag.......me vert so glad i desse dyra våre, det er sikkert og visst.
Akkurat detta har me vore igjennom nokon gonger...og trist er det kvar gong.
Trøsta får vere at dei slepp ha det vondt........og so vert det gjerne ei trøst å få ein ny hund........sjølv om den ikkje kan erstatte akkurat den som er borte no, so vil den etter kvart fylle tomrommet......
Ha ein god kveld!

Mia sa...

Så otroligt sorgelig att höra, jag har full förståelse för att det är som att mista en familjemedlem. Kondulerar ..

Sivangj sa...

Du har min sterkeste medfølelse !!!! Får tårer i øynene når jeg leser dette innelegget ..
Er utrulig tungt å minste en så kjær følgelsvenn.
Vår Tiril er 11 år og med foreldre som ingen ble no eldre enn 11 er jeg taknemlig for hver dag hun er sprek og glad i livet ..
Stor klem fra Siv

josimo sa...

Det er så trist å miste en god,og trofast venn.

Da vi mistet vår gode Skogkatt,så sa min datter på 7 år så klokt :
At de man elsker, vil alltid bo inni våre hjerter,så kan vi tenke på de når vi vil...

Sender gode tanker

Marita sa...

Ikke bare en hund, nei, men et familiemedlem som alle andre. Trøsteklem fra meg, jeg skjønner hvordan du har det.

Mariann Louise sa...

Nei så leit å lese, tårene triller hos meg! Selv om jeg har mange, har jeg ingen å miste, dyrene er bare så inderlig gode!

Selv mistet vi verdens herligste toypuddel for snart 6 år siden, hun døde 14 dager etter å ha født 3 valper. Det var melkefeber, og det gikk ufattelig fort. Vi har alle valpene hennes, det lovet vi henne før hun sovnet inn i kramper, men enda triller tårene for henne, min egen Lykkelige Lillhund som jeg kalte henne! Det var bare 2,5 år hn fikk, men hun er langt inni hjerteroten enda, og vil alltid være det.
Hvis du ser på hjemmesiden min www.Louises-Voodoo.net om du orker engang, kan du lese om henne, under til minne.

Føler så inderlig med deg, en varm klem til deg!

Sidselsidserk sa...

Så trist:-( Å miste et husdyr er jo som å miste en av familien. Med tiden vil du nok minnes bare gode minner.

Unknown sa...

Uff og uff. Vi måtte ta samme avgjørelsen for vår leonbergergutt for snart 5 år siden, fryktelig trist, men det er vel et ansvar man ikke har lov å fraskrive seg.

Håper tomrommet blir lettere å bære, det er jo lillebarnet etter at barna har flyttet ut...

Varme tanker fra Nordmøre

Asbjørg sa...

Så leit å høre!

Ja,hunder er familiemedlemmer så godt som noen,og sorgen og savnet blir stort den dagen de ikke er der mer.Vår hund er 11 år og frisk og rask enda,men plutselig kan det snu...

Ha det godt og ta frem de gode minnene!

LeKaQuilt sa...

Jeg sitter her med tårer i øynene. Å som jeg føler med dere. Å miste en nær og ens beste venn er alltid vanskelig. Ta godt vare på de varme minnene og gled dere over tiden dere fikk med Drillo. Jeg syns det er viktig at man skal få lov til å sørge over tapet av en god venn, men da er det også godt å være to. Klem

Turid Holm Flaa sa...

Så utrolig leit og trist å høre. Håper savnet etterhvert vil bli mindre, men jeg har stor forståelse for at det er vondt å miste en hund. En får følelser for en hund, og det er noe med rutiner og daglig kos som nå blir endret. Fint at du deler bilder og tanker med oss.

Masse klemmer fra Turid

sylvia sa...

ååå så leit dette er,
det er estandig trist å miste et dyr,man blir veldig glad i dem,
det skjønner alle som har dyr,
føler med deg vennen.
det er tung dag for deg.
godt han har det bra nå.
ikke lett å være syk å ha vondt.
ha det godt kjære deg.
klem fra sylvia

Quiltefia sa...

Kjære bestemor Drillo!! Det var veldig trist å lese om hunden din!! Men dere bestluttet rett med å la ham slippe. Men leit er det uansett. Klem fra AnneK:-)

Sissel sa...

Kjære søte bestemor...Dette var trist lesing. Drillo fikk 12 flotte og gode år. Med masse kjærlighet og omsorg. Bedre kan ikke en hund ha det. Han har det godt der han er nå. Jeg føler med deg i sorgen over tapet av en kjær og nær venn i tykt og tynt.
I kveld tenner jeg et lys og setter det i karmen for Drillo.
Jeg lyser fred over hans minne.
"Det lyser en stjerne på himmelen et sted. Et sted der alle stjerner finner fred. Se på den og tenk på meg og husk at jeg er glad i deg"
Et dikt jeg er så utrolig glad i og ønsker å dele med deg, bestemor...
Mange gode og varme klemmer fra Sissel...

karna sa...

Kjære deg, dette var veldig trist å lese at hunden din ikke er med lenger. En tung men god beslutning dere tok, at hunden din ikke har det vondt lenger. Mange, mange klemmer

Stubbetufsa sa...

Kjære du!
Jeg vet. Det er som et sjokk.
Uventet overfalt av følelser. De er sæ nær oss, hundene og kattene, og når de dør, blir det et stort tomrom der. Tomrommet er større enn dyret sjøl, det fyller rommet mellom deg og dyret også, der kommunikasjonen foregikk. Trøsteklem til deg!
Jeg vet...

Strikkebesta sa...

Kjære deg, det gjer inntrykk å lese om den store og vanskelege avgjerdsla de måtte ta, eit ansvar som følgjer med det å skaffe seg eit dyr. Eg forstår godt sorga de kjenner på. Så flink du er som dreg fram alle dei gode minna om ein liten kar med stor personlegdom! Varme klemmar

Anonym sa...

Uff det var kjempe trist.Vi tenker på dere og sender mange varme klemmer :O) Hilsen Hege og Tom

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Å nei og nei, så trist. Det er så leit å miste sin mest trofaste venn. Men vi mennesker må ta sånne vonde avgjørelser for våre gode firbeinte venner. Det er bra han slapp å lide mere. Trøsteklem fra meg.

Tovepia sa...

Hei kjære du.
Dette vet jeg er utrolig trist. Har selv hatt hund som døde hjemme hos meg, og det tok utrolig lang tid før jeg vennet meg til at Sara ikke var der mer. Men jeg visste hun hadde hatt et godt liv, og det vet også du at Drillo har hatt, og du gjorde det riktige ved å spare han for flere operasjoner.
Tenk på hvor mye flott han fikk oppleve; de gode minnene har du.
Klem fra meg som skjønner savnet du nå føler.

Torill sa...

Kjære Bestemor Drillo !! Har opplevd det samme som du no gjennomgår, fleire ganger. Det er umåtelig trist å mista ein slik kjær venn som hundane blir for oss.
Fint å ha fokus på det som er av gode minner. Og vesle Drillo fekk ein god avslutning på eit godt liv.
Siste hunden vi måtte avliva vart avliva heime i stova vår med alle oss fire rundt seg. Det var roleg, kjærleg og verdig, og sjølvsagt umåtelig trist. Gode minner har vi med oss. Har katt no, men vurderer ny hund !! Mange gode ynskjer frå meg.

Lappestua sa...

Stor trøsteklem til deg!

Hage foto og natur sa...

Jeg hvet hvor trist det er å miste noe så kjært som en trofast venn.
Jeg måtte ta et lignende valg en gang.
Men man velger å gjøre det som er best for sin kjære hund.
Tenker på deg!

Ingun sa...

Uff da, noe så trist. Griner så snørr og tårer renner her;-)
Har vært igjennom det samme et par ganger. Vet akurat hvordan du har det. Et hundeliv er ikke langt, men dere var heldige som fikk ha Drillo i 12 år, og han var heldig som fikk være hos akurat dere!

Anonym sa...

Huff, det var leit! Håper dere kan få ei bra jul likevel! Hilsen Toril A.

Vform sa...

Sänder en kram och en varm tanke till er!

Sköt om varandra! V.

ANNEPÅLANDET sa...

Huff så trist, man blir jo så glad i dyrene sine. Heldigvis etterlater de seg så mange gode minner, og det er jo en trøst i sorgen. Og det er jo fint at han slapp å lide. Sender med en trøste-klem, jeg.

hobbystua sa...

Hei. Dette var triste nyheter fra deg,skjønner godt hvordan du har det nå,og at det er en hund så er det mennesket beste venn,,ja den er trofast mot sin eier den.Men på sin side så er det fælt å se sin hund lide også når den er syk.Ta vare på gode og artige minner om han du.
Føler med deg og sender deg en stor varm trøsteklem:-))

Annelis hantverk sa...

Så tråkigt att mista en kär familjemedlem. Jag har också en liten svart hund ängel.
Sänder er en varm tanke!

Drømmedama sa...

Hei, vet akkurat hvordan du har det. Min aller beste venn, turkamerat, solstråle og snupp ble 9 år, ble dessverre syk og gjennomgikk to operasjoner før vi måtte la hun få slippe. September 08 men tenker på hun hver dag. Vi begravde urnen ved hytten på fjellet, stedet hun elsket å være. Vi tenner lys hver gang vi er der og det gjør godt. Håper du får en fin jul med mange gode minner. Klem fra meg

Spurven sa...

Nei, så leit med vofsen deres.

En hund blir jo en del av familien og man savner dem den dagen de blir borte.

Tenker på dere.


Klem, Spurven

Greta sa...

Hei. Føler med deg. Har aldri hatt hund, men skjønner at ein godt kan bli eit familiemedlem. Det er tungt når dei ikkje er hos ein lengre. Da er det godt å ha gode minner å sjå tilbake på.
Ha det godt og ta godt vare på deg sejølv og din kjære. klem

Gunilla sa...

Jätte ledsamt jag vet hur det känns. Vi tog bort vår hund när han var 13 år gammal och jag trodde inte att saknaden skulle bli så stor. Jag gick som i dvala i två månader efterät.

Hunden är ju vår bästa vän.

Varma Kramar/Gunilla

Seascape sa...

Å så trist å lese, jeg føler med deg. Jeg er ikke den som tuter til stadighet, men når det gjelder dyr da kommer tårene. Så jeg sitter her ved PC-en og tuter med deg.

Jeg tenker du har veldig mange gode minner som du tar frem nå.

Stor Klemmmmmmmmmm Fra Rigmor og vovvene her i Kennel Seascape

Hanne sa...

Åhhh... så trist. Jeg føler virkelig med dere, og en hund er ikke "bare" en hund. De er et familiemedlem. Jeg skjønner at dette er tungt, og vi har vært gjennom det samme noen ganger. Men man har med seg mange minner fremover, både rare og morsomme.

Avgjørelsen dere tok var rett, man skal ikke la de lide bare for at man ikke orker å ta farvel.

Klem fra meg.

Petrinetrollmor sa...

Eg føler med deg. Det må vere så tungt å miste en slik venn.

Det er rart med denne bloggeverden. Den eine bloggen tar deg videre til den andre og plutselig er eg her. Og her ser eg bilde av vesle Drillo. Eg har nett samme sort hund. Mørk liten Cairn som er 13 år og som også er sjuk. Vi veit ikkje kor lenge vi får ha han hos oss.

Uten at eg kjenner deg, tør eg seie at han hadde heilt sikkert ein god heim hos deg, og at du alltid ville han vel.

Eg har lyst til å stikke innom bloggen din seinare òg.

Ønsker deg ei god adventstid midt i alle tårene.

malla-b sa...

Det var trist å høyre. vi blir så glad i desse trofaste gode småvennene våre. Trøst deg med dei gode minna.

Mine Blomster sa...

Det er tøft selv om det "bare er en Hund".
Det er det jeg gruer meg til når den dagen kommer . Har hatt flere hunder, og akkurat nå har vi en på snart ti mnd. Dette temaet er oppe blant ungene. De er redd de skal miste han... Jeg og!!
Føler så med dere
Varm hilsen fra Birgitte som er ny på din side ;O)