søndag 2. august 2009

KONKURRANSE HOS ANNE MOSEPLASSEN

HER ER MITT BIDRAG:

DENNE ROSA FIKK JEG AV MIN SØNN OG SVIGERDATTER FOR NOEN ÅR SIDEN. JEG VET IKKE NAVNET,MEN VI KALLER DEN FOR STOKKROSA. DETTE FORDI JEG ØNSKET MEG EN STAMMEROSE I BURSDAGSGAVE FRA MIN SAMBOER. HAN HADDE KJØRT HALDEN RUNDT OG SPURT ETTER STOKKROSE OG KOM TILSLUTT HJEM MED SEKS STOKKROSER. NOEN TIMER SENERE KOM FAMILIEN OG DE HADDE MED SEG DENNE HVITE SKJØNNHETEN, SLIK AT JEG FIKK BÅDE STOKKROSER OG STAMROSE.
DEN HAR BLOMSTRET TROFAST HVERT ÅR DER DEN STÅR I EN BESKYTTET KROK PÅ VERANDAEN.

STOKKROSA MI !!!!

6 kommentarer:

anne - moseplassen sa...

så flott hun er, og for en fin historie :D

Kjempehyggelig at du vil være med på konkurranse!

AnneKa sa...

Nydelig rose, en sterk kanidat i konkurransen kan eg nok tenke meg!
Lykke til!

Brabo sa...

Hei, så gøy å se Aremarkinger i Blogglandia .-) Selv har jeg bodd i Bjørkebekk i 11 år, og flyttet til Halden til jul i fjor. Vi har beholdt eiendommen i Bjørkebekk som ferie/helgested og vi reiser stort sett opp hver fredag.
Jeg er skikkelig dårlig på håndarbeid, men jeg er egentlig ganske god til å sy, bare jeg får rigget opp symaskinen.. Jobber med et rom i kjelleren hvor den kan stå fremme hele tiden, da blir det nok andre boller. Ellers planlegger jeg å ha litt mer om hage på bloggen min etterhvert. www.brabo.no

Mvh
Camilla

Jorids BestemorBlogg. sa...

Så fin og koselig en blogg du har.
Jeg er ny inne hos deg og har skrollet meg nedover bloggen din og likte meg så godt at jeg håper at det er greit at jeg legger meg til som følger!!!
Ha en forsatt fin sommerkveld!!

Strikkebesta sa...

Vakker rose! Takk for koseleg kommentar hos meg, kjekt at du er ivrig bloggar i pensjonisttilværet ditt, eg synest bloggen din er fin og gjer som Jorid, legg meg til som følgjar, er det ok?

Jorunns hverdag og meddelelser sa...

Hvite roser er så rene og yndige!
En flott kandidat!
***
Heldig er ditt barnebarn som har fått en så fin genser med hestemotiv:
Ha en fin uke:D)