fredag 28. august 2009

MITT BIDRAG TIL BLOMMIG FREDAG

KNOLLBEGONIA
Denne begoniaen fikk jeg av en nabo i våres, jeg tok den med på torpet i Sverige og der har den stått i hele sommer. Den har stort sett greid seg selv og blomstret hele tiden. Nå har vi tatt den med hjem og nå står den på inngangstrappa med sine siste blomster dette året. Takk til den for tro tjeneste i sommer ! Derfor er den mitt bidrag til Blommig fredag.

11 kommentarer:

Hagemor sa...

flott!!! Er det skaugum?? ta godt vare på den i vinter:))

Håper dere er ved godt mot:))

Ha ei fin helg:))

Villmarkstausa sa...

Hei
Den var flott, og god helg til deg også der ute i Aremark. Skulle vært en tur på Farmen med jentungen;-)

Mia sa...

nei, nå blir jeg avundsjuk, har du torp i sverige.. da må jeg se nøye gjennom bloggen etter bilder !!! Begonia har jeg aldri prøvd, men den er jo flott med en hel sommers blomstring :)

Britaiskogen sa...

Fint med begonia, jag har noen skaugumbegoniaknoller som jeg har fått av min svigermor, og som jeg er veldig glad i. God helg til deg!

Anonym sa...

Hei.Nydelig blimster.Fin farge.Så flink du var som klarte å holde liv i den,selv om du ikke var i samme land hele tiden.Ha en riktig fin helg du og dine.Bodil

Tovepia sa...

Den så nydelig ut! Håper du får den til å overvintre, så trivelig når blomster kommer igjen til neste år.
Ha ei trivelig helg!

LeKaQuilt sa...

Heia, nydelig blomst å bli ønsket velkommen av :o) Og flere vakre blomtrer nedenfor her........ Nydelig ! Tusen takk for at du deler disse vakre skapningene med oss andre :o))

Bestemor Drillo sa...

Til Hagemor ! Ja jeg mener dette er en Skaugum. God helg til deg!

Mia sa...

Om du får lov, selvfølgelig, jeg føler meg smigret:) La meg til her og ( uten å spørre om lov...)Må bare få si at jeg fant ut at du har laget to flotte heklete oldemors tepper, likte spesielt godt det som du laget med ensfargete ruter også, det er så gøy å se litt variasjon på de vanlige "morsmorsrutorna". Skal nokk se meg bedre omkring en dag med litt bedre tid :)

Margareta sa...

Det är märkligt att vissa blommor trivs så bra. Andra bara vissnar. Jag har tidigare haft Begonior som sett ut som rosor, nu dör de bara. Hibiskus har varit en blomma som växt och blommat i många år. Nu trivs inte den heller. Din Begonia är vacker i blommans form och färg. har du tagit skott, för de brukar rota sig lätt. Ha en skön helg. /Margareta

Roses and stuff sa...

Det var några år sedan jag hade Knölbegonia - de är så vackra och blommar så rikligt!
Katarina