lørdag 29. august 2009

SOS BARNEBYER

Gjennom mange år har jeg hatt forskjellige fjernadoptivbarn i SOS barnebyer. To av disse har jeg fulgt til de har blitt voksne og greid seg selv. Den siste , en liten pike fra Jordan på 8 år fikk jeg brev om i går hvordan det har gått det siste året. Hun går nå på skole og er en ivrig elev og gjør det bra. Dette brevet ga meg et lite spark. Det er veldig greit å betale 225,- kr pr.mnd. det merker man lite til, men en gang i blant tror jeg man skal tenke over hvor mye disse få kronene betyr for disse barna. I denne valgkampen som nå pågår er det fokusert på vår levestandard, sikkert på noen områder med god grunn, men når jeg ser hva de fleste av våre barn i Norge har av goder synes jeg at vi en gang i blant skal kaste et blikk på verden rundt oss. De av oss som har muligheter til det burde kanskje gi en liten håndsrekning til disse barna. Dette var mine tanker en lørdags formiddag og ønsker alle en god dag!
En flott organisasjon
Alle barn har rett til utdanning
5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Virkelig nydelig gutt.Så snill du er som bidrar i en slik fin sak Att gutten får en fin oppvekst.Ha en riktig fin Lørdag.Bodil

Hagemor sa...

Ja det er viktig at vi som har så mye deler med de som har nesten bare livet. ressursene er virkelig skjevt fordelt, og det er nesten som jo rikere vi blir, jo mer vil vi ha det for oss selv... Jeg har valgt unicef etter mange år i Plan.

Fortsatt god helg:))
Klem frå nordvest

Brit sa...

Ja, det er virkelig mye nød rundt omkring! Mange som trenger hjelp.Ikke alle kan hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen.
Takk for hyggelige ord til meg, og for at du fant min blogg. Jeg har ikke vært så aktiv på bloggen i det siste, for det har vært så mye annet.
Jeg måtte jo se din blogg også, og det var et hyggelig bekjentskap. Det er alltid kjekt å "bli kjent" med nye bloggere. Jeg kommer nok igjen hit, jeg også.
Ha en flott søndag!:-)

Alvas hjørne sa...

En flott organisasjon,
hvor man ved å yte et for oss lite beløp kan gjøre stor forskjell for disse barna.
Godt er det da å få tilbakemelding om at det går bra med dem, du gjør en flott jobb:)
Masse fine bilder hos deg,herlige blomster og kveldshimmel.
Ha en fin dag!!

ASSA sa...

Ja det er fint å kunne hjelpe barn! Jeg har også en gutt som er fjernadoptert, det er litt godt å få gjøre en slik ting ;)
Ha en flott søndagskveld!