fredag 7. august 2009

"VERDENS BESTE KOMPIS"

Denne krabaten under har vært vår følgesvenn i snart 11 år. Han er en cairn terrier på godt og vondt. Han er snill og trofast ( i beskrivelsen av cairn står det at den er verdens beste kompis)Han vet hva han vil og er ordentlig sta, han må overtales når det er noe han har satt seg fore. Her har han en bestemt oppfatning om at å sove noe lengere enn til kl.7 på morgenen er forkastelig, da er det bare å komme seg i klærne og ut på tur, uansett vær og føreforhold. Dette er jo i og for seg godt for to pensjonister som kanskje ikke har den store aktiviteten lengere. Han har nok aldri sett seg i speilet og sett hvor liten han er, for store svarte hannhunder er fritt vilt for denne fyren (tror han) Han elsker å være ute i robåt,og kan ligge helt rolig mange timer i bilen. Nyttårsraketter og tordenvær er av de ting han er livredd, da rister han slik at alt rundt rister også. Han liker heller ikke å at vi fjerner flåtten fra huden hans for de er så vanskelige å få tak på inni all pelsen. Han bjeffer lite, bare når det skal skje noe, slik som å gå tur og kjøre bil. En herlig stor hund i en liten kropp.
Drillo

Med på tyttebærtur.


Picknick hvor Guro og Karen har dekt på med blomster og kjeks. Gjesten ser uintressert ut.Ute i båten med far.
Er det noe abbor i sikte tro?


7 kommentarer:

Laila -Karin sa...

Ja du har helt rett . Det er mye hund i de små. Ser på TRIXIE BELL
En veldig snill og trofast venn .
med sterk vilje. Men hun er ingen morgenfugl . Må lokke henne fram fra sengen . Klokken kan bli ti om morgenen før hun synes det passer å gå ut.
Ha en riktig fin helg
Klem

AnneKa sa...

De er gode venner disse småtassene, det skal være sikkert. Forskjellige personligheter, akkurat som oss mennesker. Mine to er helt forskjellige i hva de liker og ikke liker, hva de er redd osv. Det eneste de begge gjør er å sove lenge når det regner :-)

Dagen etter siste feriegjest var dratt begynte eg å tenke sying, gleder meg til å starte opp på nye prosjekter og møte mine lappevenniner igjen.

Tovepia sa...

Skikkelig søt, liten tass! Har hatt hund selv, og av og til savner jeg veldig en. Men holder meg hard, husker litt av arbeidet og hvor jeg bandt meg til vår hund;) Kos deg videre med drillo;)

Jorunns hverdag og meddelelser sa...

En skikkelig gogutt er han!
Heldig er vi som kan ha et lojal og nært vennskap til en eller flere hunder.
Selv hadde jeg hund inntil for ca 4 år siden. Nå passer jeg mine barns tre hunder.
Artig å oppleve deres personlighet og hvordan de finner sin plass i flokken.
GOD HELG!

Miss Gillette sa...

Trevligt när dom tycker om varandra.
På min bild finns även en gröngul spindel!
MB

Spurven sa...

Koselig at du forteller om vennen i huset!
Sånn er det her også - jeg har en "liten" fortelling i min blogg som du kanskje vil like..

Vår lille venn er en Cavalier, ho er også stor hund i liten kropp - unntatt når klør skal klippes..! DEt liker hun ikke.

Også vår bjeffer lite, og da bare når hun ikke skal bjeffe.. Dvs ho er ikke flink å si fra når ho vil ut, det er et problem å måtte passe på ho når ho vil gjøre noe.

Sikkert feil i oppdragelsen..

Fortsatt god sommer - takk for alle fine naturbilder fra en del av vårt vakre land!

Spurven sa...

mja, det var visst Sverige - der kan man se når man ikke leser ordentlig!

Pent der også:-)