fredag 4. september 2009

KVELDSSYSLER

Nå når kveldene blir lengere er virkelig koselig å tenne noen telys, krype opp i sofaen bla i oppskrifter og starte å strikke eller hekle. Når man så får holdt på en stund begynner man å lure på hvor lang er Hanna blitt i bena, er Karen glad i grønt enda og har Guro lyst på et skjerf . Det går stort sett bra, men når man bor litt langt unna er det ikke lett å henge med i svingene for de vokser og endrer seg så fort. Uansett passer det til en eller annen. Jeg er bare så glad jeg har noen å strikke til. Det er et privilegium å være bestemor. Ha en fin fredag alle sammen
Hals i Alpakka, må prøve en annen oppskrift neste gang.
Skjerf til Guro

Litt høst og litt jul . Egentlig en benkeløper , men den havner nok på et bord hos slektninger i Tyskland hvor de er helt tussete etter håndarbeid i alle fasonger.


Pulsvarmere til Karen8 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Enig med deg att det er koselig å krype oppi soffaen med håndarbeid og tenne lys.Det liker jeg også veldig godt.Så heldig dem er barnebarna som har slik en flink og snill bestemor som lager så mye fint til dem.Ha en riktig fin helg du og dine.Klem fra Bodil

Tovepia sa...

Så artig å ha noen å strikke til. Har ei prinsesse sørpå, som selvfølgelig bor for langt unna!!! Men har en prins i byen;)
Nydelig ting du har laget her, og det er jo litt ekstra koselig å få fra bestemor;)
Ha ei koselig helg du også, her blir det også føttene i sofaen og strikking i regnet;)

Mia sa...

Synes det ser ut til å være et privilegium at ha deg til bestemor også :)

Trollkåno sa...

So masse fint du lagar...til heldige barnebarn.
Ha ei god helg!

Britaiskogen sa...

Hei Landslagsbestemor! Enig med deg i at det er koselig å ha barnebarn å strikke til. Jeg strikka en kjole til Emilie i fjor, den kalte hun "jesuskjolen" jeg er litt usikker på om det var et komplement (det var jo mote for 2000 år siden) men klart at jeg tok det positivt!
Takk for utfordringen forresten, jeg tok den, jeg

malla-b sa...

Koseleg blogg du har! Du har laga mykje fint.

Ingeborg sa...

25 cm :-)

Villmarkstausa sa...

Hei

Så mye fint du lager;-))
God helg til deg!