lørdag 5. september 2009

TO ETTERNØLERE

Med disse to etternølerne i hagen ønsker jeg alle en god og trivelig helg.En enslig stemorsplante hadde startet på igjen.
Denne blomstrer tidlig på våren, men sto nå igjen med denne ene blomsten.
Vet noen hva den heter, den har blad som ligner Geranium.

10 kommentarer:

Trollkåno sa...

So kjekt med plantar som kjem med nye blomar no når me reknar med at det meste er over......
Ha ei riktig god helg!!!

Britaiskogen sa...

Koselig når blomstene blomstrer for andre gang. Den orange som du spør om har jeg også i hagen min, og blomstrer for andre gang. Jeg har lært at den heter jordbærblomst.(bladene ligner jorbærplanten) Men vet ikke om det er det offisielle navnet..god helg til deg oxo :-)

Anonym sa...

Hei.Så fin Stemoren var.Jeg er så gla i dem.Er så fin farge på dem.Kan ikke hjelpe deg med va den andre heter.Ha en riktig fin Lørdagskveld.Bodil

Birgitta sa...

Hej! Vilka vackra blommor du har och styvmorsviolen är helt underbar i sina läckra färger.
Nu önskar jag dej en mysig helg.
Kramis Birgitta

Jorids BestemorBlogg. sa...

Jeg har også disse koselige blomstene som kommer tidlig om våren, og er en flink og kniper av de avblomstrede ettervert så kommer den med stadig nye til langt utpå høsten.
Jeg har også hørt bare navnet Jorbærblomst om denne.
Ønsker deg ei god helg!!
Klem fra Jorid!!

Tovepia sa...

Nydelige bilder av skjønne blomster. Er svært glad i stemor selv, de har stått siden tidlig i vår. Kos deg vider denne helga;)

MajorogMeg sa...

Vakre blomster:) Stemora blomstrer her også for 2.gang.
Nyt helga videre og klem fra meg:)

Quiltefia sa...

Stemorsblomster er min favoritt!! Gartnerne burde sørge for at de var å få kjøpt sent på sesongen, siden de tåler en del kulde....Men mine går alltid dukken i løpet av sommeren.God søndag!! AnneK

Villmarkstausa sa...

Godt det er litt igjen av sommeren;-) God søndag!

Mia sa...

Hei, jeg synes din blomst ser ut som en av två, ser ikke bladen så godt.. enten kan det vara den jordbærblomten, potentilla nepalensis eller den kan også være en humelblom, geum. du må nog bare google begge navnen og se hva som passer best inn. har den blad som minner om jordbær så er det potentillan :)