tirsdag 19. juli 2011

CASPERS SOMMER !


Hei alle sammen både to og firbente !
Et lite livstegn fra Casper som nyter "båtlivet" Jeg elsker å være med på roturer , men jeg blir så lei av at matmor skal fotografere alt rusk og rask som ligger i vannet. Jeg er mere interessert i det som beveger seg, slik som Beveren , sjøl om jeg må knurre litt når vi nærmer oss beverhytta for da kjenner jeg lukta og da er det godt å kunne krype opp i fanget til far. I går glemte jeg meg helt bort og kastet meg ut i vannet og svømte etter far som bare skulle snu båten, da ble jeg litt engstelig, men kom meg trygt på land. Ellers går dagen med til Muldvarpjakt eller sork som de heter her borte, jeg har fanget to, men får ikke lov å leke med dem og det er ganske greit. De er noen ugagnskråker, nå har de spist opp sukkerertene til mor og begynt på potetene til far. I går kveld var jeg ute å jaget Gevling for den hadde tatt alle de modne tomatene, men da sa mor at det fikk jeg slutte med for det kunne være farlig,men jeg tar da vel en slik en som ingen ting. Nå er jeg sliten for mor har blåst såpebobler som jeg fanger i lufta. Jeg får nok slutte nå for det har tatt over to timer å få til dette innlegget. Frustrasjonen er på topp her i huset når nettet er ustabilt, hva nå det betyr! Skal hilse til alle VOFF fra Casper!
Her er det skummelt for under her i mørket har Beveren hjemmet sitt!
Kan ikke skjønne at dette er noe å ta bilde av!


Kaptein på skuta !
Her er det trygt !

8 kommentarer:

Jorunn Elizabeth sa...

Hei, Casper. Kjekt å høre at du storkoser deg med båtliv og grevlingene. Det er godt du har mor og far til å passe på. Hils så mye og kos deg videre i sommer.

kjellfrid sa...

Morsom historie! Herlige sommerbilder! Kos dere fortsatt!
Klem fra meg

Greta sa...

For eit herlig innlegg. Hører att dere koser dere masse masse på Torpet. Nyt sommeren fortsatt. Kanskje gjære inne grønnsakhagen. klem

karna sa...

Så fint du og dine har det, fortsatt fine sommerdager

Märta sa...

Oj Kasper så fint du har det,matmor måste fotografera,så ni har vackra bilder att titta på under vintern.
Tag väl hand om dig,matte o husse!
Kram!

Hanne sa...

Så nydelig bilde av vannliljene, krystallklart vann. Herlig. Jeg har omsider blogget ferdig ferietur, og nu må jeg få ned en flott tur vi hadde denne uka. ut til havet.

Klem fra meg.

malla-b sa...

Koselige bilder og skildring av livet på hytta!

LeKaQuilt sa...

Casper, du er nå fantastisk skjønn :o)