tirsdag 6. mars 2012

PÅ TUR I VÅRSKOGEN

Hei igjen ! Jeg har ikke helt sluttet å blogge , men det har ikke blitt så mye i det siste ! I dag tok jeg med Casper ut i skogen en tur for nå er det bart og kuldegradene kommer om natta slik at det blir fint å gå! Det er mange fine motiver selv om det er sparsomt med farger, det er som om alt står og venter på sol og varme. Det gjør jeg også ! Casper er inne i en periode hvor alt er farlig , slik at han løper bare 10-15 meter foran meg og venter, og ser han noe han ikke helt skjønner hva er så er det knurring og bjeffing. Dette er vel også en periode han skal igjenom! Ha en god natt samtlige! Klem fra bestemor!!
Snart er den grønn .
Gammel og mosegrodd !
Litt vinter er det igjen enkelte plasser, men sola om dagen former de fineste skulpturer.
Hva er det det der ? Det var visst bare en plastpose som blåser av gårde ! Det så litt skummelt ut!

18 kommentarer:

hobbystua sa...

Heisann:) Ja det er ikke alltid tid eller lysten er tilstede med bloggingen bestandig.Og jeg er ikke alltid like tilstedeværende med dette selv,og dermed forsømmer jeg flere av mine trofaste bloggvenner også. Men må si takk for fine ord du legger igjen hos meg:) Ser du fortsatt tar fine bilder av både natur og ikke minst skjønne Casper. Ja mye står på vent og få springe ut snart nå,,er en delig tid vi nå står foran. Og den er velkommen igjen. Fortsatt fine dager ønsker jeg deg:)

Drømmedama sa...

Hei,
Så vakre stemningsbilder du deler med oss:)
Ja no venter vi med lengsel etter varme og ikke minst litt farger. Storgleder meg.
Utenfor huset vårt 'bor' det veldig mange ender og de er ganske så yre no i de sene nattetimer. Herlig å høre på de.

Veldig kjekt å se søte Casper igjen;-)
God onsdag til dere:-)
Hei fra meg:-)

Greta sa...

Bedre sjelden enn aldri. Alltid koselig å lese innlegga dine når dei kjem. det er ei tid for alt. Og ein skal blogge når lysten og inspirasjonen er der. Herlige bilder er det alltid. Ønsker dere ein flott dag og ei god uke fortsatt. klem

SOLSAUM sa...

Flotte bilete også i dag;o)

Ja, vi ventar og ventar og håpar på sol og varme. Den kjem nok i år og... om litt....;o)

Solklem

Gunilla sa...

Vilka fina naturbilder du visar idag.

Och visst är det skrämmande när man är så liten , det kan ju vara något farligt.:o)

Här väntar vi på våren men vi har en riktigt fin tid framför oss med förhoppningsvis soliga och fina dagar för utevistelser.

Ha det riktigt gott
Gunilla

Vform sa...

Visst är det härligt när vintern står på tröskeln till vår!!
Vi har ännu mycket snö och kalla nätter, men dagarna är nu ljusa och soliga :O)
Hälsa Casper, det är nog att vara på sin vakt ...
Fina dagar till dig!
Må så gott!
KRAM Vivan

Quiltefia sa...

Hei!! Det er veldig hyggelig når du blogger!! Fine bilder!! Om ikke så lenge er det vår!! Ha en fin dag!! AnneKari:-)

Sissel`s syglede sa...

Alltid vakre bilder og gode ord fra deg, bestemor. Synes voffsi har et aldeles hærlig uttrykk jeg da.
I skrivende stund regner det strikkepinner her i Porsgrunn. SNøen forsvinner sakte men sikkert og isen blir enda mer polert om det er mulig. Skal man ut å gå, er det med livet som innsats :-) Derfor holder jeg meg trygt og godt inne i sybua mi :-)

Ha en finfin onsdag.

Mai Liss sa...

Kjære deg. Vedlig fine bilder i bloggen din, og morsom tekst om kjempesøt hund (O: Han er vel en tenåring antagelig, som er på vaklende labber ut i -være-trygg-voksen livet (O: Her på østlandet er det snøvær og skikkelig vinter idag. Håper vårsola dukker opp igjen, for her har det vært mild og god vår et par ukers tid. Ha en finfin dag. kos kos

Tovepia sa...

Flotte bilder ble det fra turen! Skjønner godt Casper blir litt redd, mye skummelt i den store skogen for en liten tass:)
Jeg venter også på våren..igjen, for idag har det snødd igjen;)
Ha en fin ferd mot helg, klem fra mæ;)

Ingela sa...

Åh bestemor!

Vilken gudomlig färg på dina penséor!

... och fotona från turen så vackert. Annorlunda än vår omgivning. Casper är så fin! Inte direkt en vakthund kanske men vad gör det. Tur att han har dig som kan skydda honom. Vår Charlie är också rädd speciellt på kvällen då det blir lite skumt med skuggor och sådant som kommer plötsligt på. Speciellt rädd är han då han och jag är ute själva och går. Det är som om han känner sitt ansvar för mig jag är inte så trygg som herrn i huset... bara då det gäller visst!

Kramar till dig!

Torilpia sa...

Hihi .. han er nå morsom da - lille Casper :o)

Nydelige bilder fra en sikkert veldig fin tur. Gleder meg til isen slipper taket i gangveiene rundt om her .. så slipper en å gå med hjertet i halsen hver gang en skal utenfor døra :o)

Likte det knallblå blikkfanget du har lagt inn som header .. :o) En skikkelig wow-faktor.

Håper du fortsatt har fine dager med våren som begynner å feste grepet sitt. Stor klem til dere!

Anne Britt sa...

Flotte bilder, bestemor! Og Nero forstår godt Casper. Han er skeptisk til nye ting ennå. Tar ingen sjanser , kan du si. Men akkurat i en ungdomsperiode var det ekstremt, da var plastposer ekstremt farlige, for ikke å snakke om veimerker som var satt opp for å markere at det var hull i veien. Det var farlig det! osv.

Mia sa...

Inte illa med egen livvakt, eller livhund då, som passar på att det inte händer dig något. Vackra vårbilder från naturen, den mossgröna färgen är ju underbar. Och Casper, helt enkelt charmerande. Ha det fint, kära du :)

Ölandsvindar sa...

Visst kan man behöva en bloggpaus ibland och samla inspiration. Casper är nog i en utvecklingsperiod precis innan han blir en stor och modig hund.Men vår lilla Chessie är mörkrädd fast hon är sju år. Snart, snart kommer våren till dig också! Kram
Kerstin

Alvas hobby sa...

Hei på deg!
Skjønne bilder fra skogsturen:)
Likte spesiellt godt bilde med den noe tankefulle Casper:))
En skjønn fyr!
Tusen takk for din koselige kommentar:)

Ønsker deg og dine ei flott uke videre!

Ruths datter sa...

Ja det er godt at det går mot vår.Kjekt å gå tur med den fine hunden din. Skulle hatt en jeg også. Da kommer en seg ut på tur.
Klem

Black Iris sa...

Visst är det härligt. Snart kommer värmen och allt blir grönt och fint..
Casper är en härlig kille..

Kram Maidi