tirsdag 20. mars 2012

VINTEREN TAR PÅ FOR BÅDE STORE OG SMÅ

Endelig ser det ut til at vinteren har sluppet taket, men den er lunefull og man vet aldri når den slår til igjen. I mens får vi nyte den våren som nå har vist seg noen dager. Jeg har sett hvordan dyrene har strevet med kulde og matmangel og noen av dem bærer preg av tøffe tider! Håper dere alle nyter sol og vår og at vi tiner langsomt opp igjen ! Jeg må bare innrømme at vinteren tar mere på etter hvert som man blir eldre, men da er gleden over våren og livet desto større når fuglekvitter, hestehov og andre vårtegn dukker opp! Vårklem til dere fra bestemor som snart drar på påskeferie til Torpet med hele familien! Gleder meg stort!
Denne krabaten sitter på dørstokken og soler seg . Godt å ha huset for seg selv en stund før hele hurven av Dompapper kommer.

Denne anda har nok enda ikke tint opp etter en kald natt!


Noe frynsete og medtatt etter en lang vinter, men livsmotet er på topp der den søker etter varme plasser.

11 kommentarer:

Anne Britt sa...

Så fint bilde av meisen i stabburet! Ja, bestemor, vi får nyte solskinnsdagene. Varslene denne uka indikerer at vi får tint oss opp litt, både to og firbente!

Gunilla sa...

Vilken fin bild på fjärilen .
Nu hoppas jag att våren sätter fart och att snön försvinner.

Ha en riktigt fin vårvecka.

Gunilla

Greta sa...

Hei vennen. Så heldig du er som har fin vår. Har vel vår vi også, men den er j.... våt og skoddefull. Men det skal verte bedre fra helga, så eg håper dei har rett. Ei venne av meg fortalte meg i går att vi harr hatt 5 enkeltdager i år med sol. Så vi har litt å ta att for å sei det slik.
Så kjekt å ha sånn flott påskeferie å sjå frem til. Veit ikkje kva som skjer i påsken her enno. Men regner med att blir heime, så får vi sjå kven som kjem.
Ha ein fin og flott dag venne og uke fremover. klem fra farmor Greta

Ingela sa...

Ja det är tufft för psyket med kyla och det långsamma... men som du säger så mycket värre för dem som måste utstå kylan på utsidan.

Tänker själv varje år att i år är nog det år jag har längtat mest... men kanske det är så att man glömmer då det härliga åter är här.

Kram och ha en go dag. Ps. älskar att läsa på norsk och måste erkänna att ibland får jag tänka till mer eller mindre rejält ;-)
Kram Ingela

SOLSAUM sa...

Så flotte bilete, stemningsfulle og fine!

Det er godt vi har evna til å finne noko å glede oss over!

Godt påsketur, nyt den og våren;o )

Solklem

stallnilsen sa...

Så fint fuglehus du hadde til småpippan :)
Ja, d e deilig når kroppen tiner opp om våren, nu e det meldt masse regn til i morra, håper da at resten av snø og is forsvinner :O)

Nydelige vårbilder fra dæ, takk for hilsen hos mæ, ha en fin vårdag , til helga skal klokka stiller frem til sommertid, og d blir deilig, hilsen Lisbeth :Ø)

Living In Williamsburg Virginia sa...

Beautiful shots. Really love the birdhouse.

Darryl and Ruth :)

Ölandsvindar sa...

Våren kommer säkert i år också. Här har den startat ovanligt tidigt i år. Jag förstår att du längtar till torpet och en härlig påskhelg med familjen.
Kram
Kerstin

Ruths datter sa...

Nydelig bildet av pipen som står på egen tram. Flotte bilder og vårfølelse hos deg frue. God helg.
Klem

Tovepia sa...

For et flott fugle(stab)bur!!
Her venter jeg ennå på varmen, det regner hver eneste dag, så føler meg litt pjusk selv;)
Kos deg masse med på Torpet!! Hytteferie fra helga her også;)
Klemmer fra mæ;)

Klarafina sa...

Fine bilder! Vi håper på en fin vår :)